×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Honden Mariah Carey vliegen eerste klas

26.01.2016 -

De honden van Mariah Carey zijn op luxe wijze naar hun nieuwe onderkomen gebracht. De viervoeters, twee Jack Russells met de namen Cha Cha en Jill E. Beans, vlogen op weg naar de nieuwe villa van de zangeres eerste klas van Aspen naar Los Angeles.


“Mariah’s honden vliegen uitsluitend eerste klas”, zegt een bron tegen Page Six. Dat heeft echter nogal wat voeten in de aarde, aldus de ingewijde. “De twee dieren haten elkaar dus moeten ze in aparte kennels en reizen ze met twee verschillende leden van haar personeel.” De kosten bedragen 2000 euro per hond.

Mariah neemt samen met haar verloofde James Packer haar intrek in een villa met een woonoppervlakte van zo’n 1600 vierkante meter. Het huis heeft onder meer een eigen bioscoop, spa en sportzaal.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties