Placeholder

Victoria Koblenko wil graag moeder worden

Victoria Koblenko heeft de afgelopen tijd veel verschillende rollen gespeeld in binnen-en buitenland. De actrice vertelt dat dat een hele bewuste keuze is. "Ik heb besloten dat het belangrijkste is om zoveel mogelijk uiteenlopende ervaringen op toe doen".

"Ik wil mezelf constant upgraden. In allerlei opzichten." Dat ze daarvoor voor een Russische serie zes kilo moest aankomen en zonder make-up en in slobberkleding moest draaien, maakte haar niet uit. "Dat soort rollen vinden mijn Russische collega's gruwelijk, zij zouden dat nooit doen", zegt Victoria in het AD. "Ik heb geen last van dat keurslijf."

Victoria noemt zichzelf geen 'broodacteur'. "Ik doe af en toe een commerciële klus, zodat ik niet elke rol hoef aan te nemen, maar alleen ja kan zeggen tegen films en series waar ik blij van word." Victoria legt uit dat ze in Nederland vooral voor rollen als maffiadame, minnares of fashion bitch wordt gevraagd. "Om toch voor andere rollen in aanmerking te komen, moest ik ondernemen, investeren."

Zo besloot ze naar onder meer Rusland te gaan voor een rol in de serie Blind Date. "Ik merk als ik iets concreets wil, dan lukt het. Ik zit nu immers in Paradise Suite, ben de laatste maanden voor Blind Date naar Rusland geweest en vloog zo'n veertig keer 's nachts heen en weer voor Nederlandse projecten, waaronder Fashion Chicks."

Victoria heeft het met het AD niet alleen over werk. Hoewel ze liever niet over haar privéleven praat, vertelt ze wel dat ze ooit graag moeder wil worden. "Ik wil graag zelf een gezin hebben. Familie doet ertoe, daarom ook trek ik naar mijn ouders en mijn oma."