Placeholder

Tom Cruise heeft dochter al 800 dagen niet gezien

Tom Cruise heeft volgens geruchten zijn dochter Suri Cruise al meer dan twee jaar niet gezien. Katie Holmes zou hun dochter weg willen houden van de Scientology kerk.

Tom Cruise heeft zijn dochter Suri al meer dan 800 dagen niet gezien. Dat meldt Mirror. Er waren al eerder claims dat de Scientology kerk wilde dat Tom afstand nam van zijn negenjarige dochter. Volgens de kerk zou ze een potentieel probleem kunnen zijn, omdat haar moeder Katie Holmes tegen de kerk is.

Een bron aan de Amerikaanse National Enquirer, die beweert dat Tom zijn dochter al meer dan twee jaar niet heeft gezien, zegt dat Tom niet geïnteresseerd lijkt te zijn om deel uit te maken van Suri's dagelijkse leven. 'Katie doet haar best twee rollen te vervullen, maar ze kan nooit Tom helemaal vervangen. Tom is al meer dan twee jaar niet publiekelijk gezien met zijn dochter,' aldus de bron.

In april waren er al eerder berichten dat Tom Suri al een jaar niet heeft gezien. De acteur zou, naar eigen zeggen, te druk zijn met filmopnames.