Dave Roelvink gaat ook zingen

Dave Roelvink gaat op 30 januari voor het eerst zingend optreden voor een groot gezelschap tijdens een speciaal 'Bad Boys on Tour'-concert in Eindhoven. Andere zangers tijdens het Bad Boys-conert zijn MC Rudy Jones, Ronnie Flex, SFB, Lil' Kleine en The Flexican.

Volgens een woordvoerder brengt het concert "de stoutste mannen van Holland samen op één podium". Het concert vindt plaats in het Beursgebouw Eindhoven. De 'bad boys' brengen onder meer hiphop, r&b en dancemuziek ten gehore. De kaartverkoop begon dinsdag.

De keuze van Dave Roelvink om te gaan zingen is opmerkelijk; in interviews gaf hij eerder aan niet te kunnen zingen. "Je moet weten wat je kan en wat je niet kan", stelde hij eerder dit jaar voor RTV NH. Roelvink probeerde het eerder ook als acteur. Hij had een bijrolletje in de afgekraakte en geflopte erotische thriller De Overgave.

De zoon van Dries Roelvink werd daarnaast bekend van de reallifesoap De Roelvinkjes en als verdachte in een diefstal- en helingzaak, waarbij ook een seksvideo van hem online verscheen.