Barbie breekt met manager Jake Hampel

De wegen van Samantha van der Plas, beter bekend als Barbie, en haar manager Jake Hampel gaan scheiden. De realityster en haar man Michael hebben gebroken met Hampel. "We zijn voornemens om per 1 januari 2016 uit elkaar te gaan," aldus Hampel.

Hampel liet aan RTL Boulevard weten op commercieel gebied weinig meer te kunnen betekenen voor Samantha en Michael. "Zij willen graag nog een realityserie maken, ik heb geen idee welke richting dat dan op zou moeten gaan."

De manager, die een vast gezicht was in de realityseries van Barbie, liet eerder al doorschemeren weinig toekomst te zien voor Samantha en Michael op tv. "Het is een feit dat deze zevende reeks zonder 'babynieuws' niet eens op de buis was geprogrammeerd", zei Hampel in mei tegen Bekendeburen.nl over Samantha en Michael nemen er nog eentje, de meest recente realityshow van het echtpaar. Daarin stond de komst van hun tweede kind centraal. "Voor een vervolg moet wel een grondslag zijn. Ik ben van mening dat met twee kinderen de focus moet liggen op het moederschap."