Rafael van der Vaart reageert eindelijk

Terwijl Sabia Engizek volop in de spotlight te zien is, liet Rafael van der Vaart niks horen over de vermeende breuk en de mogelijke zwangerschap van zijn ex-vriendin. Daar is nu verandering in gekomen...

Rafael van der Vaart laat eindelijk van zich horen tegenover het Duitse Bild. 'Ik ben hier heel gelukkig en ik ben helemaal niet eenzaam', laat de profvoetballer weten. Rafael vertrok afgelopen zomer naar Sevilla om te spelen bij de club Betis. Rond diezelfde tijd kondigde, toen nog, vriendin Sabia Engizek zwanger te zijn en kort daarna kwam het nieuws naar buiten dat de twee een punt hadden gezet achter hun relatie van ruim twee jaar. Sabia bleef achter in Hamburg, terwijl Rafael nieuw geluk ging zoeken in Spanje en dat is de voetballer gelukt.

Rafael geeft duidelijk aan dat het goed gaat met hem. Hij heeft zijn oude leven achter zich gelaten. Wel wil hij nog steeds bewijs van Sabia's zwangerschap. Er bestaan namelijk grote twijfels, omdat haar buik nog altijd plat is. Sabia beweert dat Rafael echo's heeft gezien.