Marco Borsato prijst collega Wendy van Dijk

Marco Borsato is dol op zijn RTL-collega Wendy van Dijk. Op zijn website heeft de zanger een heel stuk geschreven over Wendy en de nieuwe editie van haar blad waar hij dit keer zelf in staat.

"Tijdens de opnames van Villa Felderhof in 2004 is er tussen mij en Wendy een bijzondere vriendschap opgebloeid, dus toen Wendy mij benaderde of ik wilde meewerken aan deze vierde editie was ik meteen enthousiast", aldus Marco. "Eigenlijk wilde ik niet zomaar een interview, maar iets heel bijzonders. Zoals jullie weten ben ik een enthousiast amateurfotograaf en Wendy is natuurlijk een prachtige vrouw. Dus ik wilde haar eigenlijk ontzettend graag fotograferen."

Marco steekt zijn bewondering voor Wendy niet onder stoelen of banken. "Wendy beheerst meerdere talenten. Ze is een uitstekend presentatrice, ze is een fantastische actrice, heeft een uniek gevoel voor humor, kan spectaculair dansen en ook op het gebied van ondernemen en redactievoeren is ze onderscheidend. Daarnaast is ze een liefdevolle moeder en een fantastische partner voor Erland."

Afgelopen zomer legde Borsato de blondine vast tijdens hun vakantie op Ibiza, dat zorgde volgens Marco voor een 'extra bijzonder' moment, 'omdat wij beiden heerlijk ontspannen waren en het mede daardoor op geen enkele manier voelde als werk. Ik bracht gewoon een superleuke dag door met mijn vriendin'. De zanger is trots op het resultaat. "Het is een prachtige fotoreportage geworden en ik ben dan ook apetrots op iedere foto en ieder stukje tekst waar ik verantwoordelijk voor ben."