Mel Gibson niet vervolgd voor aanvallen fotografe

Mel Gibson wordt niet vervolgd voor de beschuldigingen dat hij een vrouwelijke fotograaf in Sydney zou hebben aangevallen. Mel's advocaat liet weten dat het politieonderzoek is afgerond en dat er geen bewijs is om de aanklacht van de vrouw te onderbouwen.

Fotografe Kristi Miller moest het vorige week ontgelden toen ze Mel Gibson op de gevoelige plaat vastlegde. De acteur barstte uit in een tirade, schold haar de huid vol en spuugde haar in het gezicht. "Ik dacht dat hij me in mijn gezicht zou stompen", vertelt Kristi Miller aan The Daily Telegraph, de Australische krant waarvoor ze werkt.

Mel Gibson was voor een filmfestival op bezoek in Sydney met zijn nieuwe vriendin, de 24-jarige Rosalind Ross. Van een foto was hij niet gediend: "Ik voelde het spuug in mijn gezicht toen hij naar me schreeuwde. Hij noemde me een hond en zei dat ik naar de hel zou gaan. Hij vloekte en tierde non-stop zonder te ademen."

Uiteindelijk slaagde Gibsons vriendin erin hem te kalmeren. Murphy benadrukt dat Gibson de beschuldigingen ontkent en uit ooggetuigenverslagen en beelden van een beveiligingscamera zou blijken hij niks deed. Murphy noemt het verhaal dan ook 'compleet verzonnen'.