Vriend Roy Donders: aanzoek komt eraan

Roy Donders en zijn vriend Marvin Ophof zouden snel trouwen, maar schoven die plannen eerder dit jaar op de lange baan. Nu de twee een jaar samen zijn, zegt Marvin dat een aanzoek aanstaande is.

 "Het komt er wel aan", zei Ophof in RTL Boulevard. "Maar of dat nu volgende week is of volgend jaar…"

Donders heeft geen haast met een huwelijk. "Ik weet dat ik wil trouwen, dat is genoeg. Ik weet eigenlijk gewoon zeker dat wij samen oud worden." Het kostte de huispakkenkoning moeite een partner te vinden. "Ik ben natuurlijk BN'er, dan is het heel moeilijk om je maatje te vinden, iemand die voor jou gaat. Marvin geeft mij 24/7 het gevoel dat dat zo is, dat is voor mij het belangrijkste."

Hoewel Donders geen haast heeft met trouwen, weet hij wel precies hoe hij ten huwelijk wil worden gevraagd. Van zijn wensen is ook Marvin inmiddels op de hoogte. "Zo gaat het bij Roy: hij laat altijd weten hoe hij het wil. Ik moet op m'n knieën, het moet een heel spektakel zijn."

Dat de heren precies een jaar samen zijn, waren ze bijna vergeten. "Facebook gaf aan dat een foto een jaar geleden was geplaatst. Toen zeiden we tegen elkaar: hé, we hebben een jaar iets."