Placeholder

Sylvie en Momo uit elkaar

Met een bijzondere boodschap op Instagram leek Maurice Obetie te willen zeggen dat het uit is tussen hem en Sylvie. En dat blijkt te kloppen. Hij heeft inmiddels bevestigd dat zijn status weer single is. Sylvie leek dat ook al duidelijk te maken door op haar beurt foto's van haar en Momo te verwijderen.

“Iedereen wil geluk, niemand wil pijn. Maar je kan geen regenboog hebben zonder een beetje regen”, meldde Maurice Mobetie eerder vandaag. inmiddels heeft hij aan verchillende bronnen laten weten inderdaad weer alleen te zijn.

Sylvie verwijderde ook een foto van haar en Momo die ze in juli plaatste en waarbij ze toen schreef dat het veel te lang geleden was en dat ze niet kon wachten tot ze Maurice weer zou zien.

Vorige week leek er overigens nog helemaal niets aan de hand te zijn en werden de twee uiterst verliefd gezien op Ibiza. 

De twee zijn dit voorjaar een setje en in april stelde Sylvie Momo al voor aan haar familie. Haar zoon Damián bleek het prima te kunnen vinden met Malcolm, de zoon van Momo

De boodschap van Maurice