Bobbi begraven naast haar moeder Whitney

Bobbi Kristina Brown is naar haar laatste rustplaats gebracht. De dochter van wijlen Whitney Houston en Bobby Brown is maandag naast haar moeder begraven op de Fairview Cemetery in Westfield, New Jersey. Bobbi Kristina stierf 26 juli op 22-jarige leeftijd.

Een goudkleurige lijkwagen met daarin het lichaam van Bobbi Kristina arriveerde maandag rond het middaguur (lokale tijd) bij de begraafplaats. Familieleden van 'Krissi' volgden in twee auto's. Zaterdag vond in de buurt van Atlanta, Georgia, een afscheidsdienst plaats. Twee tantes van Bobbi Kristina kregen het tijdens de dienst met elkaar aan de stok. Een van hen beweerde dat de vete tussen de twee families nog niet voorbij is.

Hoewel de begrafenis maandag besloten was, volgde een paar fans de gebeurtenissen op afstand. Volgens USA Today stonden zo'n twaalf belangstellenden bij de hekken van de Fairview Cemetery. De toegangsweg naar de begraafplek was door de politie afgezet.

Bobbi Kristina was 18 jaar toen haar moeder stierf. Net als Whitney werd Bobbi Kristina bewusteloos aangetroffen in een badkuip. Ze stierf nadat ze maanden in een coma had gelegen.