Uitvaartdienst Bobbi Kristina zaterdag

De nabestaanden van Bobbi Kristina Brown komen zaterdag in Alpharetta, Georgia bijeen voor de uitvaartdienst. De dochter van wijlen Whitney Houston en Bobby Brown wordt twee dagen na de dienst begraven in New Jersey.

De dienst vindt zaterdagochtend plaats in de St. James United Methodist Church. De uitvaart stond aanvankelijk gepland voor donderdag, maar dat kwam volgens bronnen niet goed uit voor een aantal nabestaanden. Maandag wordt Bobbi Kristina, die zondag op 22-jarige leeftijd stierf, naar haar laatste rustplaats gebracht. Waarschijnlijk wordt Bobbi Kristina begraven naast haar moeder op het Fairview Cemetery in Westfield, New Jersey.

Wat de exacte oorzaak is van Bobbi Kristina's dood is nog niet duidelijk. De 22-jarige werd in januari bewusteloos gevonden in haar bad. Familieleden van Bobbi Kristina vermoeden dat haar vriend Nick Gordon iets te maken heeft met haar dood. Hij wordt mogelijk vervolgd voor dood door schuld, meldt TMZ. Gordon zou Brown op de dag dat ze bewusteloos werd aangetroffen drugs hebben gegeven. Gordon, die door Whitney Houston werd opgevoed als een zoon, gaf eerder al toe dat hij en Bobbi Kristina die bewuste dag drugs gebruikten. Gisteren werd bekend dat Bobbi wel eens eerder in slaap was gevallen in bad.