‘Bobbi Kristina viel eerder in bad in slaap’

Bobbi Kristina was de avond voordat haar moeder overleed zo dronken dat ze in bad in slaap viel. De advocaat van haar vriend Nick Gordon wil dit voorval gebruiken om aan te tonen dat Gordon niet verantwoordelijk is voor de dood van zijn vriendin.

 

Dit hebben politiebronnen laten weten aan TMZ. Bobbi Kristina zou op die bewuste avond in 2012 hebben gefeest met haar moeder Whitney Houston, maar zo dronken zijn geworden dat ze naar haar hotelkamer vertrok. Daar zette ze het bad aan, ging erin zitten en viel in slaap. Toen ze wakker werd, zag ze overal water. Ze zou niet veel later ook nog naar het ziekenhuis zijn gebracht vanwege een acute alcoholvergiftiging. Woordvoerders van Whitney zeiden toentertijd dat Bobbi oververmoeid was, maar volgens de bronnen van de entertainmentsite was het een gevolg van overmatig alcoholgebruik.

Zangeres Whitney Houston werd op 11 februari 2012 dood aangetroffen in het bad van haar hotelkamer. Ze was 48 jaar. Bobbi Kristina werd op 31 januari van dit jaar bewusteloos aangetroffen in bad. Ze overleed op 26 juli op 22-jarige leeftijd. Uit het autopsierapport van Bobbi Kristina is niet gebleken dat er sprake is geweest van een misdrijf.