Dré Hazes: ruzie heeft tijd nodig

André Hazes Jr. hoopt de ruzie met zijn moeder en zus op een dag bij te leggen. Dat vertelde hij maandag in het radioprogramma Goeiemorgen Lex op 100% NL.

Er wordt al een tijdje gespeculeerd over de gespannen sfeer tussen hem en zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. "Het gaat even niet zoals het hoort en het is voor ons allemaal heel moeilijk. Ik denk dat het goed is dat we op een dag met elkaar om de tafel gaan zitten om het erover te hebben, maar het zit er helaas nog niet in", reageerde hij geëmotioneerd.

Dré (21), die onlangs nog een appartement naast het huis van hun moeder in Vinkeveen kocht, heeft momenteel geen contact met Rachel en Roxeanne. Waarom er ruzie is in het gezin, wil hij niet kwijt. "Het is allemaal heel ingewikkeld."

Samen met zijn zestien jaar oudere vriendin Monique gaat het wel goed, maar kinderen zitten er voorlopig nog niet in. "Ik ben er helemaal nog niet klaar voor. We hebben het zo fijn met elkaar nu. We hebben twee honden en laten we het daar nog maar even bij houden, laten we daar nog maar eventjes van genieten."