Beau terug naar RTL

Beau van Erven Dorens gaat weer aan de slag voor RTL. Dat heeft de presentator donderdagavond onthuld bij Humberto Tan in RTL Late Night.

Beau, die voorheen voor SBS6 werkte, kwam als een verrassing naar de studio van Late Night in Amsterdam. "Ik woon hier vlakbij en ik dacht ik kom even langs", aldus Van Erven Dorens die ineens de studio inwandelde. Humberto heeft duidelijk niet door wat er aan de hand is. "Dat klopt, ik heb hier alleen over gesproken met de hoofdredacteur en ik ben hier ook best zenuwachtig over."

"Maar we worden collega's", zegt Beau tegen Tan. "Per augustus." Wat voor programma's Beau gaat presenteren? "Het is afgelopen week allemaal beklonken. Ik ga allerlei programma's doen de komende drie jaar." Beau vertelt dat hij al twee keer eerder onder contract heeft gestaan bij RTL. "Maar ik kom nu weer terug, het trekt aan me."

Hij sluit daarbij overigens niet uit dat hij ooit ook weer eens plaats zal nemen achter de desk bij RTL Boulevard. "Ik heb er wel eens over gedroomd om weer een keer naast Albert Verlinde te zitten."