Josh Brolin gaat trouwen

De Amerikaanse acteur Josh Brolin heeft zijn assistente Kathryn Boyd ten huwelijk gevraagd. De 47-jarige Gangster Squad-acteur en zijn vriendin vierden hun verloving met een reis naar Mexico, waar ze onlangs werden gezien met vrienden in de badplaats Cabo San Lucas.

"Ze gingen met een grote groep vrienden uit eten. Het leek alsof ze wat te vieren hadden", vertelt een bron, die eraan toe weet te voegen dat de Oscar-genomineerde acteur alleen maar oog had voor zijn vriendin die tijdens het etentje bij hem op zijn schoot zat. "Ze kusten veel en omarmden elkaar. Ze waren de hele avond erg aanhankelijk."

De hunk uit Labor Day en zijn assistente begonnen in maart 2013 te daten. Dit was een maand nadat het Josh Brolin en Diane Lane hun scheiding bekendmaakten na een huwelijk dat acht jaar standhield. In november 2013 was de scheiding rond en ging Josh tijdelijk naar een afkickkliniek.

Het wordt het derde huwelijk voor Josh Brolin, meldt Us Weekly. Hij was van 1988 tot 1994 getrouwd met actrice Alice Adair. Met haar heeft de Gangster Squad-ster twee kinderen, Trevor (26) en Eden (20).