Kids’ Choice Award opnieuw voor B-Brave

De jongens van B-Brave zijn weer een prijs rijker. De boyband heeft woensdagmiddag voor de tweede keer op rij de Kids' Choice Award voor Favoriete Ster Nederland en België gewonnen.

Kaj van der Voort, Samuel Leijten, Cassius Verbond, Dioni Jurado-Gomez en Jai Wowor kregen woensdagmiddag tijdens een KCA Pre-Party in de Amsterdamse Ziggo Dome te horen dat ze de prijs hebben gewonnen. Om de award ook echt in ontvangst te nemen, moeten ze afreizen naar Los Angeles. Tijdens de jaarlijkse awardshow worden de prijzen uitgereikt.
Vorig jaar, toen de jongens de prijs ook wonnen, konden ze niet met z'n allen naar Amerika. "Maar als we dit jaar winnen, gaan we zeker met z'n allen. Daarom hopen we nog meer dat we nu winnen", hadden ze voorafgaand aan de pre-party in Amsterdam gezegd.
De band had woensdag niet verwacht te gaan winnen. "Vorig jaar hebben we gewonnen en dat maakt het dit jaar extra spannend. De concurrentie is dit jaar ook heel sterk. We moeten het opnemen tegen onder anderen Ian Thomas, dj Hardwell en natuurlijk Mainstreet", aldus Samuel. De jongens waren dan ook heel blij toen presentatrice Anouk Maas de verlossende woorden sprak.
Wanneer de boyband naar Amerika vertrekt, wisten ze woensdagmiddag nog niet. "De show is dit weekend, dus dan zullen we ergens in de komende dagen vliegen", aldus de jongens die duidelijk niet kunnen wachten. Voorafgaand aan de show bekenden ze dat het een spannende dag voor ze is. "Dit soort shows wennen voor ons voorlopig nog niet."
B-Brave mag de prijs weer in ontvangst nemen dankzij de vele stemmen die de band in de afgelopen weken heeft gekregen. In Los Angeles zijn de jonges trouwens in goed gezelschap. Iggy Azalea, Jennifer Hudson en 5 Seconds of Summer zullen er optreden en Jamie Foxx, Emma Stone, Liam Hemsworth, Maghan Trainor en Nick Cannon zullen op het podium verschijnen.
De internationale awardshow wordt op zondag 29 maart uitgezonden op Nickelodeon.