Placeholder

Gordon begrijpt Waylon niet

Gordon begrijpt helemaal niets van de houding van Waylon. Dat liet de zanger donderdag weten in de radioshow van Coen en Sander.

'Waylon voelt zich te goed en te groot voor het programma, maar hij zat wel bij Surprise Surprise en Holland Zingt Hazes. Ik laat het allemaal maar gebeuren. Ik denk dat sommige mensen niet moeten vergeten waar ze vandaan komen,' aldus Gordon over het feit dat Waylon een aanbieding om in zijn show te komen afsloeg.

'Ik was verbijsterd want we zijn altijd heel goed met elkaar omgegaan. Als je begrijpt wat ik bedoel', vertelde Gordon in de uitzending van Coen & Sander.

'Als jij zegt ik begrijp wat ik bedoel dan denk ik meteen aan hele vuige feestjes ergens in jouw kelder', reageert DJ Coen Swijnenberg. Waarop Gordon lachend antwoordt: 'Ja dat bedoel ik ook.'

De ruzie ontstond nadat Gordon in RTL Boulevard had geroepen dat hij vond dat Waylon er slecht uitzag. Waarop Waylon op zijn twitter schreef: 'Laat onze lieve Gordon zeggen wat ie wil. Ik heb geweigerd voor 'Goor draait door' en meneer is beledigd.'