Martijn Fischer verliefd op collega

Donkere wolken pakte zich afgelopen zomer samen boven Martijn Fischer. De Hazes-acteur moest noodgedwongen ergens anders gaan wonen en zag zijn huwelijk stranden. Maar Martijn hervond onlangs het liefdesgeluk.

Het mooiste compliment dat Martijn Fischer (47) kon krijgen is dat André Hazes jr. regelmatig in de zaal zat toen hij de rol van André Hazes vertolkte in de musical Hij Gelooft In Mij. 'Want dan had ik het gevoel alsof ik even lekker naar mijn vader kon kijken', vertelde de jonge André, doelend op de treffende gelijkenis tussen zijn in 2004 overleden vader en Martijn.

Al snel bleek dat de twee nog wel meer overeenkomsten hadden. Niet alleen in de rol van André had Martijn te kampen met een stukgaand huwelijk, ook thuis was het allesbehalve rozengeur en maneschijn. Afgelopen zomer liep zijn huwelijk met echtgenote Eva definitief op de klippen, nadat de twee enige tijd daarvoor al apart waren gaan wonen. Lees deze week in Weekend op welke wijze Martijn het liefdesgeluk hervond en welke rol Joop van den Ende hierin speelde.