Placeholder

Jamai volgt Jack Spijkerman op

Jamai Loman presenteert het nieuwe seizoen van het RTL-programma Echt waar?!, zo heeft RTL bekendgemaakt. Jamai neemt deze taak over van presentator Jack Spijkerman.

Jamai kijkt uit naar zijn nieuwe presentatieklus. "Ik vind het fantastisch en vooral een enorme eer dat ik het stokje van Jack Spijkerman mag overnemen. Ik heb er nu al voorpret van om weer samen met Ruben en Tijl aan de slag te gaan! Echt waar? Ja, écht", laat hij weten.
Spijkerman laat ook weten waarom hij stopt met het programma. "Ten eerste trek ik me terug omdat ik vind dat dit programma beter past bij een wat jeugdiger presentator en ten tweede omdat ik waarschijnlijk in diezelfde periode bezig ben met de voorbereidingen en opnames van het RTL 7-programma Koning Voetbal. Ik wens Jamai dan ook veel succes."
Ruben van der Meer en Tijl Beckand zijn er in het nieuwe seizoen weer bij. Zij proberen het publiek ervan te overtuigen dat zij het enige juiste antwoord hebben op de vragen van Jamai. Echt Waar?! is vanaf zaterdag 18 april weer te zien.