Viktor Brand droomt van nieuw leven in Spanje

Door zijn deelname aan het televisieprogramma Wie Is De Mol? krijgt Viktor Brand meer aandacht voor zijn uiterlijk. Zelf vindt hij dat bijzonder grappig. "Eerder waren het vooral oudere dames die op straat zeiden: 'Ik vind je knap'", vertelt de presentator.

Volgens Viktor heeft de verandering van zijn imago te maken met de omstandigheden van het spel. "Kijkers zien je wel in een andere gedaante – zweterig, in actie in het spel – dat maakt blijkbaar indruk." Toch is de presentator van Hoeveel Ben Je Waard? naar eigen zeggen niet de ideale schoonzoon. "Ik kan best ongeduldig of chagrijnig zijn en ben een eigengereid type. Ook in mijn werk: ik weet donders goed wat ik wil en ben op de set niet de makkelijkste," vereelt hij in Veronica Magazine.
Hij meet zijn eigen succes niet aan de hand van zijn inkomen, maar vindt het belangrijker dat hij mooie programma’s mag presenteren. Zijn ultieme droom is op zijn vijftigste een tweede leven beginnen. "Dan run ik een hotelletje in Spanje. Dan heb ik mijn ei gelegd op tv en is het frisse ‘boy next door’-gevoel er wel vanaf."
Viktor is met Hoeveel Ben Je Waard? op woensdagavond op SBS6 te zien.