Lindsay mogelijk weer de gevangenis in

Lindsay Lohan dreigt weer eens in de cel terecht te komen. De 28-jarige actrice heeft voor de tweede keer in korte tijd haar taakstraf niet afgemaakt.

Lindsay moet woensdag voor de rechter komen om aan te tonen haar taakstraf er helemaal opzit. Ze kreeg in 2012 240 uur taakstraf opgelegd, omdat ze in beschonken toestand betrokken raakte bij een ongeluk, meldt TMZ.
In november bleek al dat ze nog heel wat uren te gaan had en pas op de helft van haar straf zat. Ze kreeg toen uitstel van de rechter maar sindsdien heeft ze amper meer gewerkt. De actrice zegt dat dit komt doordat het centrum van Londen, waar ze haar taakstraf moest doen, twee weken dicht was tijdens de feestdagen.
Afgelopen woensdag belandde Lindsay bovendien in het ziekenhuis met het chikungunya-virus. Dat liep ze op door een muggenbeet tijdens haar kerstvakantie in Bora Bora, terwijl ze dus eigenlijk druk had moeten zijn met haar taakstraf.
Het is niet de eerste keer dat Lindsay haar afspraken niet nakomt. Zo lukte het in 2009 én 2010 niet om een programma af te maken om af te kicken van alcohol. In 2010 schond ze bovendien de voorwaarden van haar proeftijd toen er cocaïne in haar bloed was gevonden, en in 2013 kwam ze niet opdagen voor een hoorzitting.