Placeholder

Roel van Velzen bestolen

Roel van Velzen (36) heeft woensdag via Twitter laten weten dat het even niet meezit. De artiest schrok enorm toen hij woensdagochtend nietsvermoedend in het donker in zijn auto stapte en daar een ravage aantrof.

Een onbekende dader bleek nogal onder de indruk te zijn geweest van zijn navigatiesysteem en had die er met veel geweld uit gesloopt. De inbraak was vakkundig uitgevoerd, vermoedt de zanger. Via een ingetikt ruitje was de dief gemakkelijk binnengekomen.

Tot grote woede van VanVelzen, die zich niet kon beheersen om dit onrecht via Twitter de wereld in te slingeren. Met een foto erbij van een leeggetrokken en totaal verwoest dashboard. "Ruitje in, complete dashboard open, navi er vakkundig uitgesloopt vannacht. Cynisch; de groene kaart was klaargelegd.''

VanVelzen is niet de enige BN'er die ten prooi is gevallen aan autodieven. Bij de auto van Dries Roelvink werd afgelopen weekend voor de zoveelste keer een ruitje ingeslagen. Of er wat gestolen was, zei Roelvink er niet bij. Kort na de inbraak liet de zanger een nieuwe ruit zetten om weer snel de weg op te kunnen.