Will uit Is This Love? zorgt voor commotie

Vrijgezel Will uit het het datingprogramma Is This Love? van SBS6 zorgt vrijdag opnieuw voor opschudding in de Vinkeveense villa. De single verbrandde voor een van de vele camera's de foto van zijn date Shannon, zo was te zien op de livestreams van de reallifesoap.

Student en parttime model Will (25) uit Rotterdam ontpopt zich deze week steeds meer als een kerel met een kort lontje. Een paar dagen geleden had hij het al aan de stok met medebewoner Alexander, die hem aanraadde eens na te denken voordat hij wat zegt. Ook Ron zei gek te worden van het gedrag van Will.

Onlangs had Will een speeddate met zeven meiden tegelijk, onder wie Shannon. Will nodigde de 28-jarige Shannon uit voor een eerste echte date, die vrijdagavond zou plaatsvinden. Shannon heeft thuis echter op de livestreams gezien dat Will afgelopen woensdag tijdens het Halloweenfeest voor de tweede keer zoende met Else. Dat was reden genoeg voor Shannon om vrijdagochtend de afspraak af te zeggen. Will werd woedend na deze afzegging. Hij stond op, pakte haar foto van de muur, liep de tuin in en stak het portret in de fik.

In het SBS6-programma Is This Love? gaan zes vrijgezellen vanuit een luxe villa op zoek naar de liefde door te daten met kijkers. Het huis is uitgerust met 90 camera’s om alle gebeurtenissen 24 uur per dag te volgen. De tv-uitzendingen lopen 48 uur achter op de dagelijkse gebeurtenissen in het huis. Op televisie is vrijdagavond daarom eerst nog het Halloweenfeest en de zoen met Else te zien.