Chantal wil niet in een pin-up pakje

Chantal Janzen vindt het lastig dat ze niet op de hoogte is van het hele programma op haar huwelijksdag. "Dat ik verrast word, is niet fijn", zegt ze.

Chantal treedt op 15 december in een luxe hotel in Londen in het huwelijk met haar vriend Marco. Hoewel ze nauw betrokken is bij de planning, zijn er ook dingen die buiten haar om worden geregeld. "Ik kreeg laatst een e-mail terug met het antwoord 'sommige dingen hoef je niet te weten", vertelt Janzen in het AD. "Dat is bloedirritant, want ik wil eigenlijk alles weten."
Haar gasten mogen van de 35-jarige presentatrice wel een verrassend toneelstukje opvoeren. "Ik ben juist bang dat ze dat niet doen." Maar op een 'enge vrijgezellentoestand' zit Janzen absoluut niet te wachten. "Het is mijn grootste nachtmerrie in een pin-up-pakje of een konijnenpak op een bierfiets door Amsterdam te moeten rijden."
De twee hebben uiteraard veel zin in hun grote dag. "We zien het als een vervroegd kerstfeest met de mensen van wie we houden. We verheugen ons het meest op lekker eten, drinken, kletsen en feesten met onze dierbaren."