Frank Masmeijer in de gevangenis

Jarenlang presenteerde Frank Masmeijer op succesvolle wijze programma’s bij de NCRV. Daarna ging hij al even succesvol werken in de horeca in België. Maar van dat mooie leventje is weinig meer over. Momenteel zit hij in Antwerpen in de gevangenis, verdacht van de handel in drugs.

Vijf weken zit Frank Masmeijer momenteel al vast in een Antwerpse gevangeniscel. Hij blijkt een belangrijke verdachte te zijn in een grote drugszaak. De enige met wie hij momenteel contact mag hebben is zijn advocate. Zelfs zijn vrouw Sandra niet. Zij zou helemaal niets hebben geweten van de handel en wandel van haar man, zo meldt een landelijke ochtendkrant. Ze zou niet beter hebben geweten dan dat hij in de diamanthandel zat en daardoor zo vaak in het buitenland moest zijn.

Masmeijer moest eerder bij de NCRV vertrekken nadat Weekend onthulde dat hij een goede kennis een grote prijs had laten winnen in één van zijn televisieshows.

Vervolgens verhuisde hij met zijn gezin naar België en ging eerst in Antwerpen en later in St. Niklaas in de horeca. Ook dat verliep niet succesvol, de zaak in St. Niklaas ging failliet. Ook daarbij zou mogelijk fraude hebben plaatsgevonden. Die zaak is momenteel nog in behandeling door Justitie.

Sandra meldt over de mogelijke handel in drugs tegenover de krant dat ze van niets weet en ook niets mag zeggen. ‘Ik hou het erop dat alles op een misverstand berust en dat Frank snel weer thuis is.’