Dries wil dat Dave excuses aanbiedt

Op een geheime plek in Noord-Holland hebben Dries Roelvink en Richard Pach elkaar dinsdagmiddag gesproken. De ouders van Dave Roelvink en Melissa Pach, die in augustus ineens het gesprek van de dag waren door een wilde nacht in de villa van Richard, spraken over het incident van afgelopen augustus.

Dries is duidelijk over de hele situatie: "Dave moet haar gewoon zijn excuus aanbieden!", zegt hij tegen een landelijke ochtendkrant.

Dries wil al langer de kwestie met Richard Pach bespreken, maar die zat regelmatig in het buitenland voor zijn werk. "Volgens mij is het de hoogste tijd dat Richard en ik elkaar eens onder vier ogen spreken. Maar omdat hij regelmatig in het buitenland is, moeten we even kijken wanneer we elkaar treffen", zei hij vorige week. En dat is gelukt. De vrouwen van Dries en Richard waren ook aanwezig. "In een hotel hebben we met zijn vieren een heel fijn en open gesprek gehad."

Pach denkt nog steeds dat Dave zijn vrienden beschermt. Dries begrijpt dit, maar hoort van zijn zoon andere teksten. "Dave blijft tegen mij zeggen dat dit niet zo is. Hij vertelt me steeds dat hij gewoon écht niet weet wie er daar precies gestolen heeft, en waar de rest van die spullen nu is."

De zanger is blij dat hij met de Pachs heeft gesproken. "Ik heb diep respect voor de manier waarop ze ons te woord hebben gestaan. Ik heb erg te doen met hun dochter en ga daarom ook Dave aansporen om zijn excuus aan haar aan te bieden. Dat lijkt me toch wel het minste dat hij kan doen…"

Bij de wilde zomernacht liet Melissa een rooflustige groep 'vrienden' van Dave in de villa van haar ouders binnen. Vervolgens belandde een seksvideo met Dave met haar op internet. Ze werd buiten haar medeweten gefilmd toen ze in de jacuzzi Dave oraal bevredigde. Daarnaast bleek na afloop dat er horloges, juwelen en andere spullen uit het huis waren verdwenen. De politie verhoorde vervolgens Dave en zijn vrienden.