Placeholder

De 5 populairste vakantiebestemmingen van de sterren

Als het even kan, boeken de sterren een vakantie naar het buitenland. De meesten zoeken graag de zon op. Op die manier kunnen ze op het strand even bijkomen van de hectiek van alledag. Onlangs was Nicolette van Dam met haar dochters en verloofde op vakantie in het Spaanse Marbella. Maar wat zijn nu de favoriete vakantiebestemmingen van de sterren?

5. Dubai

De Verenigde Arabische Emiraten wordt druk bezocht door onze sterren en dan met name Dubai. De stad heeft alles te bieden wat de sterren wensen: zonnige en prachtig aangelegde stranden, imposante gebouwen en een overvloed aan luxe. Paul de Leeuw vertelde ooit in Ranking The Stars dat hij graag in Dubai komt. Albert Verlinde ging meerdere keren naar Dubai en ook Jan Smit en zijn vrouw Liza zochten er onlangs de zon op. Vorig jaar was Sylvie Meis nog in Dubai te vinden met haar zoontje Damian. Er wordt niet alleen vakantie gevierd in deze spraakmakende stad. Voormalig Hart Van Nederland-presentatrice Cilly Dartel woont zelfs sinds enkele jaren in Dubai. 

 

4. Marbella

Marbella is al jaren een favoriete bestemming van de sterren. Gerard Joling komt er graag en René en Natasja Froger hadden er jarenlang een huis. Ook hadden de zanger en zijn vrouw een jacht in de haven van Marbella liggen. Grote kans dat je Paul de Leeuw, Nicolette van Dam en Jeroen van der Boom op het strand ziet liggen, zij hebben allemaal een eigen huis in de sjieke Spaanse badplaats.

3. St. Tropez

De luxueuze Franse badplaats St. Tropez heeft al jaren een aantrekkingskracht op de sterren. Jan des Bouvrie en Reinout Oerlemans kochten er zelfs een huis en zijn steevast iedere zomer op één van de prachtige stranden te vinden. Ook internationale sterren houden van St. Tropez. Zo zijn Tina Turner, Joan Collins, Bono en Paris Hilton vaste gasten van de populaire strandtent Club 55. De meeste celebs huren een peperduur jacht om in de haven mee te pronken. Joan Collins kocht jaren geleden een eigen huis in de beroemde badplaats. Neem 's avonds plaats op één van de terrasjes in de haven en de kans dat je Sylvie Meis aan een ijsje ziet likken is levensgroot!

2. Curaçao

Op Curaçao struikel je over de bekende Nederlanders. Wie graag celebs spot moet met kerst gaan. Grote kans dat Martijn Krabbé of Gerard Joling op het strandbedje naast je komt liggen. Ook Irene Moors, Jeroen van der Boom, Patty Brard en Wendy van Dijk komen graag op het eiland in de Caribean. Jan Smit viert 31 december steevast zijn verjaardag op het strand van Curaçao.

1. Ibiza

De onbetwiste nummer één vakantiebestemming onder de sterren is natuurlijk Ibiza. Elke zomer reist bijna heel bekend Nederland af naar dit Spaanse eiland. Ze genieten daar niet alleen van de prachtige stranden en de hoge temperaturen, maar ook van de uiteenlopende feesten. Er is voor ieder wat wils op het eiland en dat maakt het zo populair onder de sterren. Gordon, Herman den Blijker en Estelle Cruijff zijn vaste gasten op het populaire Coco Beach. Wendy van Dijk, Dinand Woesthoff en Dirk Zeelenberg kochten er zelfs een eigen huis.  Niet alleen BN'ers zijn in overvloed te vinden op de stranden van het Spaanse eiland, ook internationale sterren als Justin Bieber en Paris Hilton laten de piloten van hun privé-vliegtuigen maar wat graag landen op de airport van Ibiza.