×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Paul Groot wordt Robert Long'

15.10.2014 -

Paul Groot zou de rol van Robert Long gaan spelen, in de gelijknamige musical die er over de zanger verschijnt. Dat verklapt Paul de Leeuw woensdag op zijn Twitter.


Albert Verlinde werkt hard aan een musical over Robert Long. De voorstelling moet te zien zijn in het seizoen van 2015-2016. Robert Long, die in 2006 overleed, was een openlijk homoseksuele zanger, schrijver, cabaretier en presentator.

Paul Groot werkte eerder samen met Verlinde voor de musical Shrek. De Koefnoen-acteur speelde daarin de rol van Lord Farquad in 2012.

 

Albert Verlinde Entertainment laat weten dat het bericht wat voorbarig is. 'Wij zijn nog meerdere acteurs in gesprek. Het is nog allerminst zeker dat Paul volgend jaar de rol van Robert Long zal gaan spelen,' aldus een woordvoerster.

 

Foto: Reni van Maren

Reacties