‘Naaktfoto’s van Rihanna gelekt’

Rihanna is mogelijk het zoveelste slachtoffer van hackers die naaktfoto's stelen. De kiekjes werden zondagochtend door onbekenden op de internetfora 4chan en Reddit geplaatst.

Het gaat volgens entertainmentsite TMZ om twee pikante foto's van de 26-jarige zangeres. Op de ene foto zouden haar borsten te zien zijn, op de andere haar achterwerk en tepel. De foto van haar borsten zou zijn gecensureerd.

Overigens is het niet de eerste keer dat er foto's online staan waarop Rihanna weinig tot geen kleding aanheeft. Instagram verbande haar zelfs tijdelijk van de site omdat haar foto's te sexy waren. Daarop verwijderde ze haar profiel.

Tweede golf

Rihanna heeft nog niet bevestigd dat de foto's echt zijn. Zij is een van de vrouwelijke sterren van wie dit weekeinde naaktfoto's zijn gepubliceerd. Andere slachtoffers zouden Kim Kardashian, Vanessa Hudgens en Kate Bosworth zijn.

Eind augustus bleek dat honderden, in de cloud opgeslagen, naaktfoto's van celebs door hackers waren buitgemaakt. Het nieuws werd dagenlang gedomineerd door 'The Fappening'. TMZ spreekt nu van een 'tweede golf'.