Schoonmoeder dwarsboomt Peter Jan’s huwelijk

De bruiloft van Peter Jan Rens en Virginia van Eck is voorlopig uitgesteld. De twee zouden eigenlijk op 10 oktober in het huwelijksbootje stappen, maar het feest gaat niet door omdat Virginia zich er niet bij neer kan leggen dat haar moeder niet aanwezig wil zijn.

Virginia's moeder accepteert Peter Jan niet en weigert daarom bij de bruiloft te zijn. Virginia kan dat maar moeilijk verkroppen. "Sommige dingen kan je niet door laten gaan als de mensen waar je van houdt niet aanwezig zullen zijn", schrijft ze op Facebook.

Peter Jan laat aan BuzzE weten volkomen achter zijn 42 jaar jongere verloofde te staan. "Zonder moeder geen bruiloft. Het is heel droevig, want we zijn er al zo lang mee bezig. We hadden gehoopt dat iedereen er zou zijn. Maar we hebben tijd. Het komt vanzelf wel." Ook Virginia houdt volgens Peter Jan de moed erin. "Virginia is vol optimisme. Ze denkt dat het op zeer korte termijn goed kan komen. Ze ziet een lichtpuntje."

Ondanks de problemen met zijn schoonmoeder is het nog altijd koek en ei tussen Peter Jan en Virginia. "Onze relatie is waanzinnig goed en dat zal ook zo blijven."