Connie in bad ten huwelijk gevraagd

Connie Breukhoven is tijdens een romantisch tripje naar Brussel in bad ten huwelijk gevraagd door haar vriend Eugène van Dun. "Hij had alle kleine waxinelichtjes gehaald die er in het hotel waren."

Connie en de aannemer zijn nu bijna een jaar een stel. De 63-jarige blondine schoot vol bij het aanzoek. "Ik moest huilen en was helemaal ontroerd, want ik dacht: ik ben natuurlijk wel een vrouw met heel veel bagage", vertelt ze in RTL Boulevard.

De twee wonen al een tijdje samen. "Hij is een enorm pure man, dat kun je ook zien", zegt Connie. "Hij houdt totaal niet van nep, namaak, show of whatever." Eugène omschrijft zijn verloofde als 'een bijzonder lieve vrouw'. "Ik ben stapelgek op Con."

Witteman is helemaal in de wolken, laat ze weten. "Als dit je nog mag overkomen na de hel heen en de hel terug te hebben gehad, en je krijgt dan toch weer een kans om zo gelukkig en zo verliefd te zijn, dan grijp je dat met beide handen aan."

Wanneer Connie en Eugène hun jawoord geven, is nog niet bekend. Maar dat ze gaan trouwen, staat vast. "Hij gaat aan de halsband", grapt de voormalig zangeres.