Dave Roelvink kneep in meer dan billen

Dave Roelvink belandde onlangs opnieuw in de cel. Dat gebeurde na een avondje stappen in Amsterdam. Leek het aanvankelijk echter alleen om een tik tegen de billen te gaann, inmiddels lijkt er toch meer aan de hand te zijn.

"Ik was samen met een blond meisje en met een meisje met donkerblond haar", vertelde Dave aanvankelijk aan RTL Boulevard. "Ik ging even naar de wc en toen ik weer terugliep, dacht ik dat ik het meisje met donkerblond haar van achteren zag staan. Ik gaf haar een tik op haar kont, maar het bleek dus niet dat meisje te zijn".
Er ontstond ruzie en daardoor werd de politie gealarmeerd. Dave werkte niet mee, verzette zich werd meegenomen en belandde een nacht in de cel.

Later werd echter bekend dat het niet om een tik tegen de billen zou gaan, maar dat Dave het meisje in haar kruis gegrepen zou hebben. De politie gaat getuigen horen en videobeelden bekijken.

Dave blijft er echter bij dat het alleen maar om een tik tegen de billen ging en dat dat uit de videobeelden zal blijken, zo meldt hij aan RTL Boulevard

Eerder zat Dave al in de cel omdat hij in verband werd gebracht met de diefstal van diverse sieraden, kleding en elektronica tijdens een feestje waar hij was. Volgens Dave heeft hij daar niets mee te maken, de politie hield hem toch echter een paar dagen vast.