Amalia, Alexia en Ariane weer naar school

De prinsessen Amalia, Alexia en Ariane hadden zondag met hun ouders nog een laatste uitje naar het WK roeien alvorens ze zich maandag weer moesten melden op de Bloemcampschool in Wassenaar.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima namen hun dochters mee naar de tweede finaledag op de Bosbaan in Amsterdam waar ze zich voegden bij de 10.000 toeschouwers op de slotdag van het voor Nederland weinig succesvolle WK. In 7 finales bevond zich slechts één Oranje-ploeg, die kansloos laatste werd. De prinsessen leek het echter niet te deren. Ze zagen spannende wedstrijden en ontmoetten met hun ouders na afloop een aantal Nederlandse roeiers en roeisters.

Maandag zijn ook in Midden-Nederland de scholen weer begonnen en dat betekende dat ook de prinsessen weer aan de slag zijn gegaan. Omdat de verhuizing van het koninklijk gezin naar Paleis Huis ten Bosch in Den Haag vanwege de noodzakelijke en uitgebreide renovatie nog wel even op zich laat wachten, hoeven ze ook niet van school te wisselen en lijkt het erop dat Amalia en Alexia hier hun basisschool kunnen afmaken.