Placeholder

Timor hint op relatie met Madonna

Timor Steffens heeft tot nu toe altijd ontkend dat hij en Madonna een relatie hebben. In een interview met Mirror praat de danser openhartig over zijn band met de wereldberoemde zangeres. En daarbij zegt hij iets heel opmerkelijks.

"We verschillen veel in leeftijd, dat weet ik", aldus de 26-jarige Timor. "Mijn vriendinnen zijn altijd ouder dan mij. Daar hou ik van, ik leer er veel van", vervolgt Steffens die daarmee de geruchtenstroom dat de twee toch meer zijn dan vrienden nieuw leven inblaast. Timor onthult tegenover de Britse krant dat hij graag vader wil worden. "Het is mijn doel om een gezin te stichten. Dat is altijd in mijn gedachten."
Timor zegt ook dat veel van zijn vorige vriendinnetjes op zijn moeder leken. "Zij is een vechter, een sterke onafhankelijke vrouw. Mijn vorige vriendinnen waren ook allemaal vrouwen met een eigen mening." De 56-jarige Madonna inspireert de danser, zo zegt hij zelf. "Ze is altijd op zoek naar een volgende uitdaging. Ze is een hele sterke vrouw, ze is geen volger. Dat maakt haar een artiest."
Timor werd al geregeld op vakantie- en familiekiekjes van Madonna vastgelegd. Eerder zei hij dat ze door hun samenwerking een goede band hebben opgebouwd en dat hij daarom met haar mee mocht op vakantie.