Peter Jan Rens uitgeruzied

Na ruzies op de camping is de rust weergekeerd in huize Rens. Peter Jan vroeg zijn Facebookvolgers zondag al weer wat hij samen met zijn vriendin Virginia en hun dochtertje Djelisa kon doen op die regenachtige dag.

Peter Jan en Virginia zouden afgelopen week flinke ruzies hebben gehad op camping Beaugrade in Culemborg, maar volgens de beheerder is het verhaal opgeklopt. ''Het escaleerde enigszins maar dat gebeurt in veel relaties. Iedereen krijgt weleens een ruzie te verwerken'', begint de beheerder die anoniem wil blijven.

''Het was de eerste keer dat het stel zorgde voor overlast. Ik ga er met beiden een goed gesprek over voeren'', gaat hij verder tegen AD. Toch valt het allemaal wel mee, aldus de beheerder. ''Met hun dochtertje was echt niks aan de hand en maar een beperkt aantal andere bewoners van de camping had er last van.''

Rens gaat in ieder geval gewoon door met zijn leven. ''Wat ik graag zou willen is een fotograaf die in zijn studio een super foto reportage van Djelisa kan maken'', postte de presentator zondagavond op Facebook.