Doutzen geniet van haar dochter

Doutzen Kroes en haar man Sunnery James zijn dolgelukkig met de geboorte van hun tweede kindje. "Het is gewoon genieten", zegt het blonde supermodel.

Dochter Myllena Mae zag woensdagochtend het levenslicht. Doutzen en Sunnery hadden zich met een cursus hypnobirthing goed voorbereid op de bevalling. "Om de weeën op te vangen en er vanuit te kunnen gaan dat het geen pijn gaat doen", vertelt ze in RTL Boulevard. De bevalling nam zo'n vijf uur in beslag. "We zaten lekker samen in bad. Het was echt heel mooi. Sunnery was een grote steun voor me."

Kroes en James zijn sinds november van 2010 getrouwd. Begin 2011 werd hun eerste kind geboren. Zoon Phyllon is inmiddels drie jaar oud. Voor het ventje was het ook een bijzondere dag. "Volgens mij vond hij het erg spannend, want hij heeft eigenlijk nooit buikpijn en die avond had hij opeens kramp en last van zijn buik", zegt zijn vader. "Hij vertelt aan iedereen dat hij een zusje heeft", aldus Doutzen.

De komende tijd doen de twee sterren het rustig aan, om optimaal van hun kindje te kunnen genieten. "Ik heb eigenlijk heel veel vrij", laat de 29-jarige Friezin weten. "Ik heb alleen twee dingen in september staan. Ik hoef in ieder geval nog niet in ondergoed. Er zit natuurlijk nog een buikje. Maar het is ook niet goed om meteen te beginnen, zeggen ze. Mijn buikspieren moeten eerst rust hebben."