Placeholder

Doutzen dolblij met een dochter

Doutzen Kroes was ontzettend blij om te horen dat het een meisje wordt. "Ik wilde zo graag een meisje. Ik heb het door twee dokters laten bevestigen", vertelt Doutzen die met haar man Sunnery James al een zoon kreeg, de 3-jarige Phyllon.

In de septembereditie van Glamour poseert ze met haar zwangere buik. Dit keer wél met de buik in beeld; tijdens een eerdere shoot voor Calvin Klein moest ze die nog verbergen. "Ik was vier en halve maand zwanger toen ik die shoot deed, maar we hebben er omheen gewerkt." Op een foto uit de campagne is te zien dat model Charlie Hunnam het zicht op haar buik blokkeert. "Hij was erg lief. Hij zorgde ervoor dat ik me erg op mijn gemak voelde, want ik droeg niet veel kleding!"

De Friese schone weet nog niet of ze snel weer aan het werk zal gaan na de geboorte van haar dochter. "We zien wel hoe het gaat." Om in goede vorm te komen, heeft ze in ieder geval goede hulp voorhanden. "Ik hou er niet van om over mijn lichaam te stressen. Ik heb mijn zus, een voedingsdeskundige, die me helpt af te vallen."