Placeholder

‘Peter Jan Rens echt weg bij Virginia’

Peter Jan Rens en zijn vriendin Virginia zijn uit elkaar. Virginia heeft die breuk bevestigd. Bizar genoeg meldde Peter Jan rond half zeven op zijn Facebook-pagina dat iemand anders dat nieuws naar buiten zou hebben gebracht en dat het niet waar is. Volgens Giovanni, de broer van Virginia heeft Peter Jan zijn spullen al weggehaald. Peter Jan blijft op zijn beurt echter volhouden dat er helemaal niets aan de hand is.

De presentator liet zondagochtend via zijn Facebook en Twitter-pagina weten dat hij en zijn vriendin helaas uit elkaar zijn. Virginia (20) wilde niet veel kwijt over de breuk, ze kon alleen bevestigen dat het bericht van Peter Jan klopt, zo meldde ze BuzzE.

Vorige week liet de 63-jarige Peter Jan nog weten dat hij zo snel mogelijk wilde trouwen met de moeder van zijn pasgeboren dochtertje. De baby van het voormalige stel, genaamd Djelisa Annieta, werd vorige maand geboren.

Later ontkende Peter Jan de breuk weer en zou een ander het geplaatst hebben. Hieronder de berichten:

Dat was je dan toch zelf? gepost via je eigen social media account. heb je gebrek aan aandacht als jonge vader?!?!?, is één van de vele reactie's op de Facebook-pagina van Peter Jan.

Via haar broer Giovanni laat Virginia vervolgens aan RTL Boulevard weten dat zij en Peter Jan voor de geboorte van hun dochter al vaak ruzie hadden. "Sinds de kleine is geboren hebben ze ook steeds vaker ruzie. Het is nu klaar. Peter Jan heeft inmiddels zijn spullen bij Virginia weggehaald", aldus Giovanni.

Peter Jan liet in een reactie aan RTL Boulevard echter weten dat er niets van waar is en dat hij en Virginia nog steeds samen zijn.