Touriya: Aantijgingen Sylvie totale onzin

Voor Touriya Haoud was het een pure shock toen ze de aantijgingen van voormalig hartsvriendin Sylvie Meis in de media las. In RTL-Boulevard reageert de actrice: "Ik ben er altijd voor Sylvie door dik en dun geweest en dan lees je zoiets in de krant."

Ze geeft toe dat haar emoties de overhand namen toen ze woensdagavond via Twitter openlijk uithaalde naar Sylvie. Zij had eerder deze week in De Telegraaf verklaard dat Touriya verhalen over haar zou hebben doorgespeeld naar de media. Nu Touriya's emoties wat bekoeld zijn, zegt ze wel wat spijt te hebben van haar uitlatingen op sociale media, maar vindt ze het nog steeds belachelijk dat Sylvie haar zo laat vallen.

"Echte vrienden bellen elkaar en confronteren elkaar als er iets is. Ik lig al in scheiding en dan moet ik dit lezen. Het was echt alsof er een storm voorbijkwam." Ze heeft geen flauw idee waarom Sylvie zo vijandig is tegen haar. "Ik heb haar al maanden niet gesproken. Ik heb haar een berichtje gestuurd van: 'Kun je me bellen, ik zou graag een verklaring willen, want ik ben echt teleurgesteld'. Maar ik heb niks van haar gehoord."

De beschuldigingen van Sylvie doet Touriya af als totale onzin. Ze zegt absoluut nog nooit een fotograaf getipt te hebben over waar Sylvie zich zou bevinden. "Ik heb mijn eigen leven, heb drie kinderen, ben 36 jaar en hoef me niet op die manier te verlagen. Ik hoef mijn vrienden niet te verkopen aan de media. Dat zou heel erg laag zijn voor mij om dat te doen en ook om een vriendschap van 15 jaar zo weg te gooien."