Keniase stam vond Erik en Caroline maar zielig

Toen Caroline de Bruijn tijdens een bezoek aan leden van de Masaï-stam in Kenia foto’s liet zien van haar woning, hadden de stamleden enorm medelijden met haar. Er werd al snel flink gegniffeld de rijkdom om de GTST-actrice en haar man man Erik de Vogel.

Terwijl Caroline de Bruijn zich afvroeg of ze tijdens een bezoek dat ze namens KidsRights bracht aan Kenia, de leden van de Masaï-stam niet de ogen zou uitsteken als ze foto’s liet zien van hoe mooi zij woonden, kregen  de stamleden juist enorm medelijden met Caroline en haar man Erik.
Toen ze zagen dat Caroline en Erik maar één kind hadden, wiste ze gelijk dat er iets mis met ze was. Het mooie huis op de foto vonden ze ook maar niets. De grote ramen waren onhandig, hoe hield je op die manier immers de vliegen buiten. En er stond ook geen hek omheen. Dan konden de leeuwen dus zo binnenlopen. De heg die er wel omheen stond, was ook niet zo slim. Die zou weer door de olifanten worden opgegeten. Het ergste waren nog de geiten. Was dat nou een teken van rijkdom? Nee, er werd flink gegniffeld om die ’rijke’ bezoekster, zo vertelt Caroline in Vrouw.