×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Column Patty Brard

16.05.2018 - De familie Pos is bekend geworden door hun deelname aan Helemaal Het Einde!, een reallifeserie over drie Hollandse gezinnen die emigreren en elders vanuit het niets een volledig nieuw bestaan opbouwen. In het eerste seizoen gingen ze naar Chili. In het begin vond ik Ilona en Stephan Pos een nogal omhooggevallen middelmatig stel, dat zich wel heel erg verheven voelde boven de andere twee gezinnen. Na een aantal afleveringen heb ik mijn mening compleet bij moeten stellen. Die middelmatigheid bleek normaalheid te zijn en hun echtheid bleken ze gewoon te tonen zonder ook maar iets bij te stellen. Ilona is een normale, echte, lieve moeder voor haar twee normale, echte zoontjes Bjorn en Tycho, die zijn zoals we zoveel jongetjes van die leeftijd kennen. Stephan is een doodnormale vader die zoals alle vaders altijd denkt dat hij leuk is en juist daarom ook echt irritant leuk is. Bij hem denk je wat je thuis zo vaak denkt: heb je hem ook weer!

'Ik geniet van zulke oprechte televisie'
Meghan krijgt ring Diana

19.05.2018 - Prins Harry heeft Meghan, de hertogin van Sussex, een ring van aquamarijn gegeven als huwelijkscadeau. Dat meldt Sky News. Op foto's is te zien dat Meghan de ring draagt op weg naar het grote feest in Frogmore House.

Lees verder
Harry en Meghan officieel man en vrouw

19.05.2018 - De Britse prins Harry en Meghan Markle zijn officieel man en vrouw. De aartsbisschop van Canterbury, Justin Welby, heeft zaterdag in de St. George's Chapel van Windsor Castle het huwelijk gesloten tussen de twee.

'Jurk van 115.000 euro'
Eerste gasten arriveren voor huwelijk

19.05.2018 - St. George's Chapel in Windsor zit zaterdagmiddag vol met bekende gezichten voor het huwelijk van de Britse prins Harry en actrice Meghan Markle. In de kerk verzamelen zich niet alleen de leden van de Britse koninklijke familie maar ook vele bekende Britse en Amerikaanse sterren.

Lees verder
Sanne Langelaar in verwachting

18.05.2018 - Voor de 34-jarige actrice Sanne Langelaar gaat een gekoesterde wens in vervulling. Via Instagram maakte ze bekend dat ze samen met haar vriend, de acteur David Lucieer, een kind verwacht.

Lees verder
 Weer zoon voor Alec Baldwin

18.05.2018 - Alec Baldwin is donderdag wederom vader geworden van een zoon. Zijn vrouw Hilaria beviel van een 'perfecte' jongen, maakte ze bekend via Instagram.

Lees verder
Harry en Meghan komen aan in Windsor

17.05.2018 - Prins Harry en Meghan Markle zijn aangekomen op Windsor Castle. Onder politiebegeleiding arriveerde het aanstaande bruidspaar op de huwelijkslocatie om de gehele ceremonie door te nemen.

Lees verder
De Backstreet Boys zijn terug!

17.05.2018 - De Backstreet Boys zijn terug! De groep heeft hun nieuwste single Don't Go Breaking My Heart uitgebracht. Wij hebben ter ere van de comeback de bekendste hits voor je op een rijtje gezet. Ken jij ze nog?

Lees verder
Wibi Soerjadi voelt zich weer kind in Disneyland

17.05.2018 - Wibi Soerjadi is net terug van een vakantie in Disneyland Parijs. Als groot Disney-fan voelt Wibi zich compleet thuis in het park. En dat levert aandoenlijke foto's en video's op.

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 3299 |