×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rick Brandsteder verliefd!

15.11.2017 - Rick Brandsteder is tot over zijn oren verliefd. De RTL 5-presentator is als een blok gevallen voor Roosje Kuizenga, de dochter van GTST-acteur Bert Kuizenga. In de nieuwe Weekend deze week de allereerste onthullende foto's van het verliefde stelletje.

Exclusief: De eerste foto's
Richard Krajicek geridderd

18.11.2017 - Richard Krajicek mag zich sinds gisteravond Officier in de Orde van Oranje Nassau noemen. Daphne Deckers is uiteraard maar wat trots op haar man.

Klik voor de foto van de geridderde Richard
Mart Smeets kreeg hartinfarct

17.11.2017 - Mart Smeets werd vorig jaar november getroffen door een hartinfarct. Dat gebeurde torn hij bezig was met zijn nieuwe boek.

'Sindsdien ben ik wel bezig met de dood'
Rita Ora niet herkend in Duitse The Voice

17.11.2017 - Rita Ora heeft een verrassingsoptreden gegeven tijdens The Voice in Duitsland. De Britse popster deed mee aan de blind auditions en bracht haar eigen single Your Song ten gehore. Maar geen van de juryleden herkende haar.

'Het klonk bijna als het origineel'
Michael en Dj Jean lossen plagiaatkwestie op

17.11.2017 - Dj Jean en Michael van der Plas hebben hun geschil over het nummer Après-ski met Mike & Bianca opgelost. In het partynummer is de hit The Lounge van Dj Jean verwerkt en dat is volgens de dj 'plagiaat ten top'.

Lees verder
Pieter van Vollenhoven succesvol geopereerd

17.11.2017 - Bij prof. mr. Pieter van Vollenhoven is vrijdag in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam met succes een melanoom verwijderd. Van Vollenhoven kon na de ingreep weer naar huis. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst desgevraagd bevestigd.

Lees verder
VIDEO: Lil' Kleine emotioneel over vader

17.11.2017 - Lil' Kleine heeft niet alleen een grote mond maar ook een heel klein hartje. Dat komt naar voren wanneer iemand, wie dan ook, over zijn vader begint.

Lees verder
Kinderen vertellen koning hun dromen

17.11.2017 - Kinderen in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer kregen vrijdagmiddag de kans hun toekomstdromen te delen met koning Willem-Alexander. De vorst bracht een werkbezoek aan de Weekend Academie en dat was voor de aanwezige leerlingen een verrassing.

Lees verder
Gastrol William en Harry in Star Wars-film

17.11.2017 - De Britse prinsen William en Harry spelen een gastrol in de nieuwe Star Wars-film The Last Jedi. De broers hesen zich voor de film in een het witte Stormtrooper-outfit.

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 3041 |