×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Babynieuws: Jessica Simpson in verwachting van derde

18.09.2018 - De Amerikaanse zangeres Jessica Simpson is weer in verwachting. Zij liet dinsdag via een foto op haar Instagram-account weten dat zij een derde kind verwacht.

Lees verder
Amerikaanse acteur Patrick Duffy gestrikt voor nieuwe film Linda de Mol

18.09.2018 - De Amerikaanse acteur Patrick Duffy heeft een rol in April, May en June, de nieuwe film van Linda de Mol en Will Koopman. Dat heeft De Mol dinsdag gemeld aan het ANP. Duffy vertolkt de rol van de vader van haar personage.

Lees verder
Geen couture voor Máxima dit jaar

18.09.2018 - Koningin Máxima is dit jaar met Prinsjesdag niet in een couturejurk verschenen van bekende ontwerpers als Natan of Jan Taminiau. Vermoedelijk heeft ze de japon die ze dinsdag droeg gewoon via het internet besteld, zegt Josine Droogendijk, auteur van het boek Modekoningin Máxima.

Lees verder
Willem-Alexander: 'Meer mensen moeten merken dat het goed gaat'

18.09.2018 - Meer mensen in Nederland moeten concreet gaan merken dat het economisch goed gaat, 'thuis, op het werk en in de wijk'. Tegelijkertijd moet Nederland de gunstige conjunctuur aangrijpen om zich voor te bereiden op toekomstige economische schokken. Dat heeft koning Willem-Alexander gezegd in de troonrede.

Lees verder
Fajah Lourens weer vrijgezel

18.09.2018 - Fajah Lourens is weer vrijgezel, dat meldt ze op haar Instagram. Ze had een relatie met timmerman Igor, die ze leerde kennen tijdens een verbouwing aan haar huis.

Lees verder
Drake verbreekt record Amerikaanse hitlijsten

18.09.2018 - De Canadese rapper Drake heeft opnieuw een record gebroken in de Amerikaanse hitlijsten. De hits van Drake stonden in de afgelopen twaalf maanden gedurende 29 weken bovenaan de Billboard Top 100.

Lees verder
Glennis Grace klaar voor finale America's Got Talent

18.09.2018 - Glennis Grace staat dinsdagavond in de finale van America’s Got Talent. De Amerikaanse tv-kijkers beloonden haar vorige week met een plekje in de eindronde van de Amerikaanse talentenjacht.

Lees verder
Opname Penozafilm start binnen enkele maanden

18.09.2018 - Het langverwachte bioscoopvervolg van hitserie Penoza gaat definitief door. De opnames van de Penozafilm gaan binnen enkele maanden van start in Amsterdam en in het buitenland. Dat heeft producent NL Film dinsdag bekendgemaakt.

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 3428 |