×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Spijt van laatste korte telefoontje’

23.07.2017 - Enkele uren voor het fatale ongeluk van prinses Diana in een tunnel in Parijs, sprak ze nog telefonisch met haar twee zoons, de prinsen William en Harry. Ze waren 15 en 12 indertijd. Achteraf hebben ze spijt dat het gesprek zo is verlopen. ‘De allerlaatste herinnering die ik heb, is een telefoongesprek op Balmoral,’ vertelt William. ‘Op dat moment waren Harry en ik met onze eigen dingen bezig, speelden we met onze neven en nichten en hadden we vooral lol.’

'Spijt voor de rest van mijn leven'
Dochtertje Victoria Beckham ontdekt: mama was popster

22.07.2017 - Harper (6), het dochtertje van Victoria en David Beckham, leerde dit weekend een belangrijke les: haar moeder was ooit een popster. Victoria plaatste zaterdag een reeks foto's op Instagram waarop haar dochter speelt met Spice Girls-poppen. Kennelijk kreeg ze daarbij een muziekgeschiedenislesje van haar beroemde moeder.

Harper's grote ontdekking
Home Alone-vader overleden

22.07.2017 - Acteur John Heard, die vooral bekend is als de vader in de Home Alone-films, is vrijdag op 72-jarige leeftijd overleden. Dat meldt TMZ zaterdag op basis van een bron binnen de familie.

Lees verder
Henny Huisman herinnert bizarre eisen Whitney Houston

22.07.2017 - Henny Huisman zal nooit de bizarre eisen vergeten die Whitney Houston stelde toen ze in zijn Surpriseshow kwam optreden. Dat verklapt hij zaterdag in het AD.

"430 flesjes sap"
Boer Riks vraagt Nicole ten huwelijk

22.07.2017 - Boer Riks - van Boer Zoekt Vrouw - is niet op zijn knie gegaan, maar heeft wel zijn vriendin Nicole ten huwelijk gevraagd. Het werd uiteindelijk niet BZV-kandidaat Marit, maar zijn dorpsgenoot Nicole. Ze leerden elkaar al voor de opnames kennen. De boerderij van Riks wordt de locatie voor een intiem huwelijk in september.

Lees verder
Prins George viert 4de verjaardag

22.07.2017 - Prins George wordt vier jaar en dat vieren prins William en Catherine met een nieuwe foto van hun prins. De foto is eind juni al gemaakt door fotograaf Chris Jackson, bij het gezin thuis op Kensington Palace.

Cadeautje van William en Kate
Jochem van Gelder wordt praatjesmaker op RTL4

21.07.2017 - Jochem van Gelder verruilt SBS voor RTL. In het najaar gaat hij voor RTL4 in gesprek met kinderen in het programma Later als ik groot ben.

Lees verder
Prinses Diana geëerd op Elizabeth's paleis

21.07.2017 - Tijdens de jaarlijkse zomeropenstelling van Buckingham Palace is deze zomer een speciale kamer ingericht ter nagedachtenis aan de eerste vrouw van prins Charles en de moeder van William en Harry; prinses Diana. Het is dit jaar twintig jaar geleden dat zij door een auto-ongeluk in Parijs om het leven kwam.

William en Harry kozen persoonlijke spullen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 2873 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!