×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Drukke week voor de Oranjes

24.04.2017 - oor koning Willem-Alexander en koningin Máxima breekt een drukke maar feestelijke week aan. Die staat uiteraard voor een groot deel in het teken van de vijftigste verjaardag van de koning.

Lees verder
Walk of Fame-ster Donald Trump opnieuw beschadigd

24.04.2017 - De ster van Donald Trump op de Hollywood Walk of Fame is opnieuw slachtoffer geworden van vandalisme. Een onbekende schreef met een viltstift 'Fuck Trump" op de tegel.

Politie heeft nog geen dader in beeld
Bananarama denkt aan comeback

24.04.2017 - De Britse meidengroep Bananarama beraamt een comeback. De popgroep die naam en faam kreeg in de jaren tachtig met onder andere de hitsingle Venus, wil ook weer op tournee.

De conflicten zijn weer bijgelegd
Chriet Titulaer overleden

23.04.2017 - Chriet Titulaer is dit weekend overleden. De wetenschapper, sterrenkundige en presentator werd 73 jaar.

Lees verder
Ook privé naaktfoto’s Carice van Houten uitgelekt

23.04.2017 - Ook van Carice van Houten zouden daadwerkelijk privé naaktfoto’s zijn uitgelekt. De afgelopen tijd verschenen ook van andere sterren al pikante, gestolen privébeelden, zoals van Emma Watson, Amanda Seyfried, Demi Lovato en de Nederlandse Laura Ponticorvo. Toen werd ook al gemeld dat Carice één van de slachtoffers zou kunnen zijn.

Nachtmerrie wordt waarheid voor actrice
Mel B ruziet nu ook met Nederlandse ex Jimmy

23.04.2017 - Na haar aanstaande ex-echtgenoot Stephen Belafonte en hun vroegere nanny heeft Mel B het nu ook aan de stok met een eerdere ex. De Nederlander Jimmy Gulzar, die na een huwelijk van twee jaar in 2000 van de zangeres scheidde, beschuldigt Mel B ervan hun dochter willens en wetens in gevaar te hebben gebracht.

Lees verder
Prins Constantijn heeft groot respect voor zijn broer

23.04.2017 - Prins Constantijn heeft groot respect voor de energie en het enthousiasme waarmee zijn broer Willem-Alexander invulling geeft aan het koningschap. "Hij heeft een hele duidelijke, eigen lijn uitgezet. Hij doet er alles aan om Nederland op de kaart te zetten en in Nederland heel verbindend te zijn", vertelde hij.

Lees verder
George Michael-tribute op losse schroeven

23.04.2017 - Het is nog maar helemaal de vraag of het grote tributeconcert dat voor George Michael wordt georganiseerd, kan doorgaan. De familie van de overleden ster heeft nog geen toestemming gegeven.

Overleg met de nabestaanden moet voor duidelijkheid zorgen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 2780 |