×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ernst Daniël Smid op tournee met dochter Coosje

19.01.2019 - Ernst Daniël Smid toert vanaf maart met zijn dochter Coosje (28) langs de Nederlandse theaters. 'Het is niet uit te leggen hoe uniek het is om dit met mijn dochter te mogen doen', zegt de 65-jarige operazanger bariton over het liedjesprogramma.

Lees verder
Prinses Margriet gaat door zo lang het kan

19.01.2019 - Prinses Margriet wordt zaterdag 76 jaar. Nog steeds geen leeftijd om te stoppen met werken of de koffers definitief op zolder te zetten. 'Zo lang we het kunnen doen, denk ik, dan zullen we het doen', zei de prinses voorafgaand aan het jaarlijkse Peter Stuyvestant Ball in New York. Van terugtrekken na 37 jaar beschermpaarschap, samen met echtgenoot Pieter van Vollenhoven die later dit jaar 80 wordt, is dus nog geen sprake.

Lees verder
 René van Kooten was nog nooit zo bang

18.01.2019 - De veel te vroege geboorte van zijn tweede dochter heeft er flink ingehakt bij René van Kooten. De musicalster was nog nooit zo bang in zijn leven, vertelt hij.

Lees verder
Sony Music dumpt R. Kelly

18.01.2019 - Platenmaatschappij Sony Music en R. Kelly gaan per direct uit elkaar. De precieze reden is niet bekend maar het is aannemelijk dat de storm rond de r&b-zanger de aanleiding is voor de beëindiging van de samenwerking.

Lees verder
Hanna Verboom in verwachting

18.01.2019 - Hanna Verbooms wens gaat eindelijk uitkomen: de 35-jarige actrice wordt binnenkort moeder, zo liet ze weten op Instagram.

Lees verder
Paul de Leeuw ondergaat knieoperatie

18.01.2019 - Kersverse RTL-coryfee Paul de Leeuw is vrijdag kort onder het mes gegaan. De komiek moest zich melden voor een kijkoperatie aan zijn knie.

Lees verder
Frans Weisz ontvangt grote oeuvreprijs in Eye

18.01.2019 - Frans Weisz ontvangt zondag 20 januari in filminstituut Eye in Amsterdam een grote oeuvreprijs. De 80-jarige regisseur, die onder meer Rooie Sien en Leedvermaak maakte, krijgt dan de Shortcutz Career Award voor zijn buitengewone bijdrage aan de Nederlandse cultuur.

Lees verder
Philip was tijdelijk verblind door zon

18.01.2019 - Het auto-ongeluk van prins Philip was donderdagavond lang het meest besproken onderwerp op sociale media als Twitter en ook vrijdag wordt er nog veel over gepraat. De Britse tabloids hebben er hun hele voorpagina voor ingeruimd. 'Philip is dood te slim af bij crash' meldde de Daily Mirror bijvoorbeeld.

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 3563 |