×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jet uit Ja Zuster, Nee Zuster overleden

01.03.2017 - Danseres en actrice Carla Lipp is maandag op 83-jarige leeftijd overleden in Amsterdam. Ze werd eind jaren zestig nationaal bekend in de rol van Jet in de legendarische televisieserie Ja Zuster, Nee Zuster.

Klik en luister nog een keer naar De Twips
Zoontje voor Maaike Timmerman

01.03.2017 - Goedemorgen Nederland-presentatrice Maaike Timmerman is in verwachting van haar eerste kindje. Dat maakte ze woensdag bekend in de uitzending en op social media. Maaike maakte ook bekend dat zij en haar vriend Marten Blankesteijn een zoon krijgen.

Maaike: ’It’s great, it’s true’
Column Patty Brard

01.03.2017 - Mijn oog viel voor het eerst echt op Buddy Vedder tijdens het vorige seizoen van Dance Dance Dance. Ik was natuurlijk voor Kees Tol en Annemarie Keizer, maar zag al gauw dat het een moeilijke affaire voor hen ging worden tegen Buddy en Robin Martens. Helemaal eerlijk was dat niet, want zowel Buddy als Robin hebben een dansopleiding gedaan en Kees en Annemarie waren nog volledig bleu op dat gebied. Hoe dan ook, Buddy ontpopte zich al gauw tot een soort Fred Astaire van de lage landen. Toen ik de vergelijking met Fred Astaire en Ginger Rogers maakte, heb ik nog wel vreselijk om Ferry Doedens gelachten. Zijn reactie bij het horen van die legendarische namen was namelijk: ’Wie zijn dat dan?’

Buddy ontpopte zich al gauw tot een soort Fred Astaire
Boer Geert hoopt op heimwee bij Geertje

01.03.2017 - Boer Geert Krops heeft het moeilijk. De veelbesproken landbouwer, die vorig seizoen deelnam aan Boer Zoekt Vrouw, moet afscheid nemen van zijn vriendin Geertje. Zij verhuist deze week naar Curaçao.

Lees verder
De nieuwe Weekend ligt in de winkel

01.03.2017 - Lees je Weekend, weet je alles

Snel halen
Video: Alicia Keys doet geweldige Adele-imitatie

01.03.2017 - Alicia Keys zat op de bank bij de Tonight Show van Jimmy Fallon en durfde de uitdaging wel aan om 'Wheel of Musical Impressions' te spelen. De zangeres was stiknerveus, maar verbaasde iedereen.

Bekijk de video
Katy Perry en Orlando Bloom uit elkaar

01.03.2017 - De relatie van Orlando Bloom en Katy Perry staat in de koelkast. Een woordvoerder van het stel laat weten dat de acteur en de zangeres hebben gekozen elkaar 'respectvol en met liefde de ruimte te geven'.

Geruchten voor zijn
Cast Friends bij elkaar voor privéreünie

01.03.2017 - Het is de cast van populaire sitcom Friends eindelijk gelukt om weer eens met zijn allen bij elkaar te komen. Niet voor een film of een ander vervolg maar gewoon voor een diner, vertelde Lisa Kudrow dinsdag in de Amerikaanse show Today.

'We hebben bijna non-stop gelachen'
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 2712 |