×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Neem contact op met Weekend

Wilt u iets weten over een abonnement op Weekend of heeft u al een abonnement en wit u daar iets over kwijt? Kies uit onderstaande mogelijkheden:

Neem een abonnement
Koopt u elke maand Weekend in de winkel? Neem dan een abonnement en lees als eerste de nieuwste Weekend. Kies hier uit alle aantrekkelijke abo’s.

Abonnementen
 

Verhuizen
Heeft u een abonnement op Weekend en gaat u verhuizen? Geef dit dan aan ons door, dan zorgen wij ervoor dat Weekend op uw nieuwe adres wordt bezorgd.

Verhuizen
 

Abonnement opzeggen
We vinden het heel jammer als u uw abonnement op Weekend wilt opzeggen. U kunt dat doen via het formulier achter onderstaande button. Dan wordt uw opzegging doorgegeven aan onze abonnementenservice Abonnementenland.

Abonnement opzeggen
 

Contact over abonnement (voor vragen en/of opmerkingen)
Heeft u een vraag over uw abonnement? Dan kan dat via onderstaande button.

Contact