Horoscoop 28 februari t/m 6 maart

Wat hebben de sterren deze week in petto voor jou?

RAM
Liefde: In de relatiesfeer kan het knetteren. Dan is toegeeflijkheid de beste remedie om het emotionele brandje te blussen. U hebt zelf de regie in handen. Geld: Blijf voor uzelf opkomen als het gaat om verbetering van uw positie op het werk. Daar past geen bescheidenheid. Toon lef en ga recht op uw doel af. Gezondheid: Goed uit uw ogen kijken is het devies. Een ongelukje kan u uit uw ritme halen, dus is het beter om dat te voorkomen. Denk na bij wat u doet.

STIER
Liefde: De zon beschijnt uw liefdesleven met warme stralen. Verstoor dat niet door bezitterig te doen. Geef uw partner de ruimte, anders verstikt u de harmonie. Geld: U hoeft uzelf niet te bewijzen door royaal te zijn. Geld kan een nijpende kwestie worden, omdat wat u wilt niet snel genoeg gaat. Gezondheid: Laat de teugels eens vieren en geef het initiatief ook een keer uit handen. Dat geeft rust in uw hoofd en ontspant uw lichaam.

TWEELINGEN
Liefde: Nieuwe gezichten duiken op en daar kunt u uw voordeel mee doen. Uw partner is misschien niet zo ingenomen met deze uit­breiding van uw vriendenkring, maar dat komt goed. Geld: Een plan vlot niet zoals u zou willen. Maak u niet druk… Het gaat de goede kant op, ook al merkt u dat niet meteen. Bijt niet agressief van u af bij een kritische opmerking. Gezondheid: Breng tot het eind van de maand geen veranderingen aan in uw leefgewoonten.

KREEFT
Liefde: Als de emoties hoog opspelen, geef er dan een vrolijke draai aan en maak er het beste van. U hebt het bijzondere talent om achter de wolken de zon te zien schijnen. Geld: Denkt u dat u eindelijk alles onder controle hebt, dient zich ineens een ingrijpende verandering aan. Te snel reageren kan averechts werken, vooral als het de financiën betreft. Gezondheid: Uw energiepeil verandert ten goede, dus u kunt meer aan. Ga daar zorgvuldig mee om.

LEEUW
Liefde: Het botert niet met een bekende. Laat diegene maar even aan de zijlijn staan.  Concentreer u op mensen met wie u het wél goed kunt vinden. Geld: Sla een uitnodiging niet af, want wie weet wat daaruit kan voortkomen. Misschien moet u investeren in een cadeautje. Gezondheid: Achter de geraniums blijven zitten kan altijd nog. Daarvoor is het nu te vroeg. Zet de bloemetjes buiten, weer of geen weer! Frisse lucht doet u goed en zuivert uw longen.

MAAGD
Liefde: Verander als u voor uzelf kiest niet in een zwijgende ijsklomp, maar geef vriendelijk repliek. De kwestie vindt zijn weg wel. Geld: Mensen claimen u omdat u betrouwbaar en behulpzaam bent. Hou uw eigen prioriteiten wel scherp in de gaten. Dat kan door af te maken wat al een tijd is blijven liggen. Gezondheid: Uw naar binnen gekeerde houding maakt u er niet vrolijker op. Is het geen goed idee om dat binnenvetten eens af te wisselen met uitbundigheid?

WEEGSCHAAL
Liefde: Wie op zoek is naar liefde doet er goed aan een kandidaat te zoeken in de wereld van geld en economie. Uit die hoek waait de romantische wind. Geld: Op iedere kans gretig ingaan is niet zo slim. Pas uw tempo aan uw energieniveau aan, dan bereikt u meer dan wanneer u achter uw idealen aan holt. Gezondheid: Als u het even niet meer ziet zitten omdat u te veel noten op uw zang hebt, is het goed om afstand te nemen en af te wachten.

SCHORPIOEN
Liefde: U wilt wegkruipen als iemand u kwaad maakt, maar daar schiet u weinig mee op. Het is verstandiger de mening van uw geliefde te respecteren. Geld: Accepteer dat u niet altijd gelijk krijgt als het om bestedingen gaat. U hebt de wijsheid niet alleen in pacht. Gezondheid: Te veel stress maakt u onrustig en dan kunt u impulsief handelen, waardoor u iemand nog meer tegen u in het harnas jaagt. Zorg voor ontspanning of dwing uzelf daartoe.

BOOGSCHUTTER
Liefde: U kunt uw emoties maar beter in bedwang houden en een rustig plekje opzoeken. In de liefde is het raadzaam om tijd voor uzelf te nemen. Geld: Het opruimen van stapeltjes papieren en het bijwerken van uw administratie werken ontspannend. Maak er een pauzeweek van, want u krijgt het binnenkort al druk genoeg. Gezondheid: U bevindt zich in een kwetsbare periode, dus is het goed veel rustmomenten in te bouwen en uw weerstand te verstevigen.

STEENBOK
Liefde: U hoeft een vervelende situatie niet over uw kant te laten gaan, maar bedwing uw moordneigingen. U bent welbespraakt genoeg om er diplomatiek mee om te gaan. Geld: Uw financiële intuïtie voor een buitenkansje wordt scherper. Laat die kans niet lopen, ook al kost het u moeite om het bedrag bij elkaar te schrapen. Gezondheid: Oefenen om uw zenuwen in bedwang te houden maakt uw leven aangenamer. Alles op eigen houtje doen is te vermoeiend.

WATERMAN
Liefde: Zoek afleiding in de familiesfeer. Zorg ervoor dat uw naasten niet de indruk krijgen dat u ze verwaarloost. U bent soms wat nonchalant. Geld: U moet even diep zuchten als u naar uw werkomstandigheden kijkt. Ze zijn niet slecht, maar het kan beter. Neem maatregelen om die situatie te verbeteren. Gezondheid: Ga na wat u wilt veranderen. Uw conditie kan een oppepper gebruiken. Als u daar meteen een begin mee maakt, dan lukt het ook.

VISSEN
Liefde: In de liefde bent u besluiteloos. Ineens verdwijnt dat intense gevoel weer. Deze onzekere situatie is van korte duur. De volgende maand ziet er veelbelovend uit. Geld: Mensen complimenteren u met iets wat u gepresteerd hebt. Zoek er niets achter, want het is goed bedoeld. Het is goed voor uw zelf­vertrouwen. Dat vertoont af en toe een scheurtje, terwijl daar geen reden voor is. Gezondheid: Tel uw zegeningen eens en u zult zien dat de uitkomst uw schaduwzijde verre overtreft. Dat motiveert u om er een puike en gezonde week van te maken.