Horoscoop 14 t/m 20 februari

Wat hebben de sterren deze week in petto voor jou?

VISSEN
Liefde: Wordt het geen tijd om een geheime wens niet langer voor uzelf te houden? U vindt wel iemand met wie u dat verlangen kunt delen. Laat weten wat u wilt en werk aan de mogelijkheden. Geld: Een meevaller snel uitgeven? Doldrieste voortvarendheid kan een averechts effect hebben. Een behoedzame aanpak brengt u straks met zevenmijlslaarzen voorwaarts. Gezondheid: Dit is het ideale moment om anderen te helpen die belangrijk zijn in uw leven. U kunt een positieve relatie uitbouwen en uzelf motiveren om persoonlijke doelstellingen waar te maken.

RAM
Liefde: U vindt alles maar gewoontjes. Als u verder kijkt ziet u hoe waardevol uw leven eigenlijk is. Daar komt bij dat een opgewekt type uw pad kruist, met wie u veel plezier kunt beleven. Geld: Het besef dat u eigenlijk rijk bent en dat uw wereld fascinerend is, geeft u nieuwe kracht. Tijd dus om de balans op te maken en u daardoor goed te voelen. Gezondheid: Woede is een aanslag op uw immuunsysteem en niet gezond. Zelfbeheersing en ontspanning behoeden u voor klachten.

STIER
Liefde: U maakt uw partner blij door iets af te maken waarmee u al een tijd bezig bent. U ontmoet nieuwe mensen en uw liefdesleven komt tot bloei. Geld: U kunt sneller resultaten bereiken als u doorzet en zich niet laat afleiden door onbeigheden. Er kan nog een kink in de kabel komen. Beschouw dat als een test. Gezondheid: Als u lekker lui wilt zijn, neemt u daar dan de tijd voor en doe nieuwe inspiratie op. Mijmeren en mediteren zullen u mentaal en ook fysiek goed doen.

TWEELINGEN
Liefde: Jupiter beweegt in de verkeerde richting. Dat kan complicaties in de liefde veroorzaken, maar dat is geen reden om u zorgen te maken. Het waait weer over. Geld: Samenwerken is belangrijk. Geef complimenten en claim niet alle succes. U doet alles het liefst op eigen houtje, maar eigenwijsheid kan u in een lastig parket brengen. Gezondheid: Het heeft geen zin om uw frustratie weg te eten, want de weegschaal is nu eenmaal ongenadig. Train uw wilskracht.

KREEFT
Liefde: Uw vertrouwen wordt geschonden als er over u wordt geroddeld. Trek u er niets van aan. Wie het zegt is iemand met wie u eigenlijk medelijden zou moeten hebben. Geld: Ga niet in op een voorstel waarbij u gouden bergen worden beloofd, hoe aanlokkelijk het ook lijkt. Denk er eerst heel goed over na. Gezondheid: Trek uw eigen plan en richt u op mensen die uw zelfvertrouwen voeden en die waarderen wat u allemaal kunt. Dan ziet het leven er zonniger en zorgelozer uit.

LEEUW
Liefde: Plaats uzelf niet op de voorgrond. Dat zal prima uitpakken in uw liefdesrelatie, want uw partner wordt liever niet voortdurend ondergesneeuwd. Geld: U kunt uw horizon verbreden door goed te luisteren. Geef uw oren goed de kost en u kunt  een goudader aanboren. Uw ego kan u in de weg staan. Gezondheid: Uw tomeloze ambitie vergt veel van uw gezondheid, dus zorg ervoor dat u de rode streep niet overschrijdt. Bouw voldoende rustmomenten in uw agenda in.

MAAGD
Liefde: U lijkt populairder dan ooit, ook al hebt u dat zelf niet eens in de gaten. U bent er voor uw geliefde en krijgt een prachtig plekje in diens hart. Geld: Men waardeert u om uw plichtsgetrouwe inzet. Dat stimuleert om er nog een schepje bovenop te doen. Het is de vraag of dat wel nodig is. Gezondheid: Breng evenwicht aan tussen hard werken en nietsdoen, want ontspannen zal u goed doen. Neem de tijd om leuke dingen te doen. Uitblazen en u laadt de accu weer op.

WEEGSCHAAL
Liefde: Twijfel niet aan uzelf. Iemand wil u helpen en dat komt die relatie ook ten goede. Als u toch geen uitweg ziet, dan vraagt u gewoon de weg. Geld: Iemand kan ook in financieel opzicht veel voor u betekenen. Er is een kans op promotie waarbij u niet mag misgrijpen. Lees wel de kleine lettertjes. Gezondheid: Uw conditie gaat er met sprongen op vooruit als u wat meer gaat bewegen. U hebt de discipline heus wel in huis, maar u moet uzelf er wel toe dwingen.

SCHORPIOEN
Liefde: Het kan u irriteren als u merkt dat mensen met wie u intiem omgaat niet met u op een lijn zitten. Dat kan u een dipje bezorgen, omdat u het gevoel hebt er alleen voor te staan. Geld: Vind iemand die uw interesse in geldzaken deelt. Vraag uzelf af of u niet al te kritisch bent over een partner. Niet iedereen kan aan u tippen. Gezondheid: Uw gezondheidsplaneet gaat achteruit. Daarom is de keuze voor een omslag in bijvoorbeeld uw voedingspatroon verstandig.

BOOGSCHUTTER
Liefde: U moet een keuze maken. Uw buikgevoel geeft u het juiste antwoord, ook al probeert iemand u om te praten. Daarna kunt u zich wentelen in romantiek. Geld: Uw inzet wordt beloond als u dat werk of dat project nu eens helemaal afrondt. Dat anderen de kantjes ervanaf lopen hoeft u niet te storen. Gezondheid: U krijgt inzicht in uw stemmingen en uw geschiedenis, waardoor u tot emotionele genezing komt. Dat heeft een weldadig effect op uw gemoedsrust.

STEENBOK
Liefde: In de liefde kan het onweren, maar als de bliksem en donder wegtrekken, klaart de lucht op en wandelt u fluitend onder een strakblauwe hemel. Geld: Laat u niet intimideren door een nederlaag. De volgende keer wint u. U bent een slechte verliezer. Dat maakt u sterk, maar u moet ook kunnen incasseren. Gezondheid: Uw fascinatie voor beeldschermen kluistert u aan de stoel. Een lichte verslaving ligt op de loer. Breek er af en toe uit en zoek de buitenlucht op.

WATERMAN
Liefde: Uw elegantie werkt voor u. Venus trekt in uw teken en dat biedt in de liefde aantrekkelijke vooruitzichten. Singles worden opgemerkt en relaties krijgen een erotische injectie. Geld: De overtuiging dat het uiteindelijk goed komt, geeft u rust. Mindere tijden gaan voorbij. Dat wil niet zeggen dat u achterover kunt leunen. Gezondheid: Ontspan zo veel mogelijk en let op uw bioritme. Een ongeregeld leven eist zijn tol en die consequenties wilt u liever niet.