Horoscoop 10 t/m 16 januari

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

STEENBOK
Liefde: Uw vrolijkheid is aanstekelijk voor uw omgeving en ook een opsteker voor uw relatie. Dat is een goed begin van een nieuw jaar, maar de vraag is hoe lang u dit volhoudt. Geld: U werkt hard en vraagt veel van uzelf. Dat betekent dat u projecten die u in 2017 begon, nu afmaakt. Problemen lossen vanzelf op en uw financiële positie wordt stabieler. Gezondheid: Het is tijd om u lekker te laten gaan. U kunt best even op de automatische piloot navigeren en achterover leunen. Uw conditie is in orde zolang u zelf geen spaak in het wiel steekt.

RAM
Liefde: Wilt u een romantisch samenzijn of een prikkelende flirt? U kunt krijgen wat u wilt als u een keuze maakt, ook al probeert iemand de sfeer te verpesten. Geld: Succes is verzekerd als u werkt met mensen die net zo gedreven zijn als u. In geldzaken weet u waar u aan toe bent en geeft u geld op de juiste manier uit. Gezondheid: Maak tijd om te relaxen, want u neemt te veel hooi op de vork. Dat gaat ten koste van uw gezondheid. Probeer uw energie op peil te krijgen.

STIER
Liefde: Overwin uw schroom en stap af op dat aantrekkelijke type. Een moedige houding siert u. Het is hoog tijd om iemand eens de waarheid te zeggen. Geld: Uw creatieve ader staat wijd open, maar waarheen stroomt die? Pak de koe bij de horens, anders verzandt het. Dat zou zonde zijn. Gezondheid: Voorkom dat u betrokken raakt bij een ongelukje. Goed opletten en uitkijken dus. Bedwing uw neiging tot roekeloosheid, vooral als u er in slecht weer op uitgaat.

TWEELINGEN
Liefde: Een pittig gesprek vereist daadkracht. Haal de kou uit de lucht door te benoemen wat u dwars zit en maak het vriendelijk bespreekbaar. Geld: Het geld ligt op straat als u bereid bent het op te rapen. Die pot met goud aan het einde van de regenboog staat er nog steeds, maar hoe lang nog? Gezondheid: De route van de bank naar de koelkast kent u nu wel. Nog even en u schiet wortel als u te lang blijft zitten. Er is geen excuus om u te wentelen in luiheid.

KREEFT
Liefde: Geniet van de complimenten die u krijgt. U hebt alles in u om aantrekkelijk gevonden te worden, dus maak van die kwaliteiten gretig gebruik. Geld: Wacht met een grote investering. Pas op dat u niet te veel geld uitgeeft aan frivoliteiten. U staat er beter voor dan een tijd lang het geval is geweest. Gezondheid: Als het u te snel gaat, doe dan een paar stappen terug. Anders struikelt u over uw eigen benen en bent u terug bij af. Vermijd wat stress geeft.

LEEUW
Liefde: Uw droom staat op het punt uit komen. Dat u daarvoor even afscheid moet nemen van sommige mensen is geen probleem. Ze zullen u bewonderen om uw aanpak.  Geld: Bij financieel voordeel is het beter dat niet meteen te spenderen, maar juist een buffer aan te leggen voor een periode waarin het minder gaat. Gezondheid: Deze week kan een aanslag op uw conditie zijn. Daarom is een uitgekiend dieet met vezels en vitaminen aan te raden om u daartegen te weren.

MAAGD
Liefde: Probeer met honing uw zin door te drijven. Er kan een misverstand ontstaan, waarbij blijkt op wie u kunt rekenen. Zorg op elegante wijze dat de ander zich terugtrekt. Geld: De kosmos heeft prettige verrassingen in petto. Sta ervoor open. Als u niet alert bent op een kans die zich voordoet, zal deze niet terugkeren en wordt het een gemiste kans. Gezondheid: Zoek bewust naar een methode om minder gespannen te zijn: yoga bijvoorbeeld, of relaxoefeningen. Een cursus mindfulness volgen is ook geen slecht idee.

WEEGSCHAAL
Liefde: Hoewel het niet van een leien dakje gaat, bent u wijs genoeg om geschillen bij te leggen. Vrijgezellen hebben nu de kans een partner te vinden. Aandacht krijgt u genoeg. Geld: U bruist van de plannen voor een betere toekomst. U kunt een investering doen die vruchten kan afwerpen. De situatie verbetert snel. Gezondheid: U voelt zich goed, maar vanaf volgende week kan een kwaaltje u parten gaan spelen. Geen reden tot zorg, want het gaat wel weer over.

SCHORPIOEN
Liefde: Iemand komt nogal grof uit de hoek. Als u kwaad reageert, bent u verkeerd bezig. Zo kunt u een goede relatie verliezen, dus niet meteen uit de heup schieten. Geld: Dankzij een teleurstelling kunt u verandering aanbrengen in iets wat begon te vervelen. Die strubbeling staat succes niet in de weg. Gezondheid: Als een oud probleem de kop opsteekt, is het goed daar definitief mee af te rekenen door de oorzaak op te sporen, eventueel in overleg met uw huisarts.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Iemand met wie u eerder een intens liefdescontact had, kan heftige emoties opwekken. U komt er snel erachter waarom u destijds afscheid hebt genomen. Geld: U kunt niet op uw lauweren rusten, want er doet zich een buitenkans voor waar u niet aan voorbij kunt gaan. Financieel gezien doet u het zo slecht nog niet. Gezondheid: Uw energieniveau kan afnemen. Als uw geliefde u iets vraagt, is het beter samen te sporten. Dat versterkt de band.

WATERMAN
Liefde: Iemand kan op uw hart trappen, maar dat is geen reden om in een emotioneel moeras weg te zinken. Het duurt niet eeuwig. Als u uzelf herpakt, is het zo voorbij. Geld: U kunt uw droom waarmaken. Watermannen die na 30 januari geboren zijn, hebben reden tot optimisme. U zult meer gaan reizen. Gezondheid: U hebt last van de gebruikelijke winterkwaaltjes. Zelfs een griepaanval hoort tot de mogelijkheden. Neem voldoende ontspanning, want u piekert soms te veel.

VISSEN
Liefde: Wat een nieuwe styling al niet teweeg kan brengen. Hier en daar een verleidelijke aanpassing en u bent onweerstaanbaar. Profiteer van die erotische uitstraling. Geld: Op uw werk krijgt u erkenning dankzij uw volharding en tactvolle wijze waarop u met collega’s omgaat. Paai ook die dwarsligger met uw charme. Gezondheid: Een fysiek probleempje is niet iets om nerveus van te worden. Laat het even op z’n beloop en het lost wel weer op, tenzij de klacht verhevigt.