Horoscoop 18 t/m 24 oktober

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

WEEGSCHAAL
Liefde: U bent snel geneigd uzelf weg te cijferen en uw eigen behoeften te ontwijken. Dat moet veranderen, want van die houding kan misbruik worden gemaakt. Zet uzelf op de eerste plaats. Leid het liefdesleven dat u zelf wilt. Geld: Dit is een goede periode om geld opzij te zetten. Geef een meevaller niet meteen uit. Mensen zijn onder de indruk van uw beleid, maar dat is geen reden om ze vooruit te helpen. Gezondheid: Ontgiften van uw ingewanden kan door kurkuma aan uw menu toe te voegen. Neem dat samen met wat zwarte peper en vet in. Koriander, uien en gember helpen ook.

RAM
Liefde: Open uw ogen voor onverwachte romantiek. Geluk kan zomaar uit de lucht vallen. U moet er wel alert op zijn, want anders mist u het. Grijp het zodra het zich voordoet. Geld: Het gaat nu even niet alleen om uw eigen situatie, maar ook om die van uw intimi. Het gaat om hun behoeften. Het is goed om daarin mee te gaan. Gezondheid: Leg de nadruk op wat u het liefste doet. Negeer uw innerlijke stem niet. Als deze u iets wil vertellen, is het beter om te luisteren.

STIER
Liefde: Het weekeinde straalt u nu al tegemoet: u zult een gezellige ontmoeting hebben met iemand die meer voor u kan betekenen dan u aanvankelijk denkt. Geld: Op uw werk is het hommeles, want een collega werkt u op de zenuwen. Op stress zit u niet te wachten, dus wees bereid een compromis te sluiten zonder uzelf tekort te doen. Gezondheid: Een pauze inlassen in uw bezigheden werkt verfrissend en helend. Dat is geen stop, maar een moment van helderheid en reflectie.

TWEELINGEN
Liefde: Pas op uw tellen, want iemand probeert u een loer te draaien. Dat zal niet lukken als u nagaat waar het gevaar vandaan komt. Dan kunt u het op tijd bezweren. Geld: Vanaf de 19de breekt een periode aan waarin uw initiatieven om geld te verdienen vruchten kunnen afwerpen. Aan de slag dus! Gezondheid: Neem preventieve maatregelen om uzelf tegen ziekte te beschermen, ook al is er ogenschijnlijk niets aan de hand. Dan zal een herfstvirusje uiteindelijk wel meevallen.

KREEFT
Liefde: Trek de antennes uit uw oren en ontvang berichten die u anders niet zou horen. Die verneemt u door goed te luisteren of tussen de regels door te lezen. Geld: Binnen blijven zitten is nu niet aan de orde. Trek eropuit, dan ervaart u iets waar u lang dankbaar voor zult zijn. Werk aan uw toekomst. Gezondheid: Uw droomleven kan tamelijk onthullend zijn. Neem u, voor het slapen gaan, voor om ze te onthouden en als dat lukt ze de volgende morgen te analyseren.

LEEUW
Liefde: Vluchten heeft geen zin, dus ga de confrontatie aan en poets het weg als een vervelend vlekje. Met uw tact en charme lost u dat in vrede op, ook al kost dat moeite. Geld: Bent u bezig met kopen? Dat lijkt wat overdreven, maar u zult er een reden voor hebben. Al was het alleen maar om afleiding te zoeken in een situatie die u als onprettig ervaart. Gezondheid: Uw emotionele welzijn heeft nu prioriteit. Maak u los van zorgen en drukte door ze elders te parkeren.

MAAGD
Liefde: Uw geliefde leverde geen kritiek, maar wilde advies geven. Dat misverstand ruimt u uit de weg door er nog een keer over te praten. Zie de positieve bedoeling in. Geld: U bevindt zich volop in een opwaartse lijn wat uw inkomen betreft. Er vallen u financiële gunsten toe. Als u handelt en daar promotie voor maakt, bent u goed bezig. Gezondheid: Gebruik uw lachspieren door zo veel mogelijk met humorvolle en toffe mensen om te gaan en iedereen die zeurt te mijden.

SCHORPIOEN
Liefde: U verwart lust met liefde, maar wat zou dat? Maak u er niet druk over en stort u in de armen van die persoon, want u weet zelf het beste hoe ver u wilt gaan. Geld: Er begint een meerjarige cyclus van voorspoed die meevallers en allerlei soorten mogelijkheden met zich meebrengt. U hoeft daar zelf niet eens veel voor te doen. Gezondheid: Uw energiepeil is nog steeds hoog. U krijgt enkele spirituele ervaringen die u helpen om inzicht in uzelf te verkrijgen.

BOOGSCHUTTER
Liefde: U hebt te maken met iemand die in de put zit en u bent bij uitstek degene die met uw blijmoedigheid kan helpen. Vergeet ook een belangrijke verjaardag niet. Geld: Het is niet verstandig geld uit te lenen, want dat betekent alleen maar ellende in de toekomst. Doet u het toch, zorg dan voor een handtekening. Gezondheid: U staat open voor nieuwe mogelijkheden om uw gezondheid te verbeteren, maar als u experimenteert, doe het dan voorzichtig en met beleid.

STEENBOK
Liefde: U kunt zomaar een hoofdpersoon zijn in een liefdesroman. Niet dat u door hartstocht wordt overmand, want dat gebeurt zelden, maar uw bewonderaars verdringen zich. Geld: Laat de kosmische golven het werk voor u doen als u een bepaald doel voor ogen hebt, maar verwacht geen snelle beloning. Die komt wel als u doorzet. Gezondheid: Heup- en bilmassages zijn effectief omdat ze uw onderrug versterken. In combinatie met rustperiodes bent u op weg naar een goede conditie.

WATERMAN
Liefde: Uw grillige manier van doen is moeilijk te volgen. U kunt nogal raadselachtig gedrag vertonen. Pas op dat u niet met vuur speelt, ook al bent u dol op zulke risico’s. Geld: U bent goed bezig en breidt uw netwerk uit naar mensen op hoge posities. Dat levert succes op, ook voor de lange termijn. Neem bijkomende drukte op de koop toe. Gezondheid: Door uw volle agenda kunt u uw lichamelijk welzijn verwaarlozen. Zorg voor evenwicht tussen werk en sportieve actie.

VISSEN
Liefde: U maakt kans op een erotisch avontuur. Dat kan met een nieuwe liefde zijn, of een experiment met uw vertrouwde partner. Schrik er niet van, maar geniet. Geld: Bezuinigingen zijn goed, maar ook overtollige spullen wegdoen maakt nieuwe ruimte voor groei. Snoei in uw uitgaven en u voelt zich lichter. Gezondheid: Leuk dat u zo vrijmoedig bezig bent, want dat bevrijdt u even van alles wat er in uw hoofd spookt. Leef u uit, doe waar u zin in hebt en maak plezier.