Horoscoop 20 t/m 26 september

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

WEEGSCHAAL
Liefde: Verlangen naar een exotisch avontuur kan uw dagelijkse routine beïnvloeden. Uw fantasiewereld heeft u in de greep. Uw innerlijke gevoelens op uw werk delen is riskant. Wacht tot u thuis kunt praten met iemand die u vertrouwt. Geld: Er zit een prettig ritme in uw geldzaken, waardoor u zich niet druk hoeft te maken. U komt sterk over op de buitenwereld en dat brengt voordelen. Gezondheid: Vanaf de 22ste staat de zon in uw eigen teken. U gaat een gelukkige tijd tegemoet die uw gezondheid ook positief zal beïnvloeden. Spiritualiteit helpt daar ook aan mee.

 

RAM
Liefde: Het valt niet mee uw gevoelens te bedwingen als een aanval van jaloezie u overvalt. U probeert het luchtig te houden. Wacht tot u uw emoties weer in bedwang hebt. Geld: U geniet van geld verdienen en het gaat u ook gemakkelijk af. Een hobby kan uitgroeien tot een zakelijke onderneming, maar alleen als u het voor uw plezier doet. Gezondheid: U blijft gezonder als u zich niet druk maakt en op slakken geen zout legt. Zet zorgen even opzij of verplaats ze naar morgen.

 

STIER
Liefde: U begrijpt niet waarom uw geliefde zo heftig reageert en mogelijk een drama veroorzaakt. U hebt geen zin om u daarin te verdiepen en dat is ook maar het beste. Geld: U bent in een creatieve bui en als u daar een prijskaartje aan hangt, dan kan dit een buitenkans zijn om bij te verdienen. Blijf daarbij wel zakelijk. Gezondheid: Voorkom een obsessie voor iets waardoor u dingen blokkeert. Loslaten en plezier maken is het beste medicijn om een oplossing te vinden.

 

TWEELINGEN
Liefde: Zwelg niet in het verleden, maar concentreer u op de mogelijkheden die de toekomst biedt. Doe op liefdesgebied wat nu moet gebeuren. De rest volgt wel. Geld: Eigenbelang is geen zonde, maar als u zich nu meer richt op de belangen van anderen, helpt u uiteindelijk ook uzelf. Gezondheid: Melancholie en opwinding wisselen elkaar af. Toch wordt u meegesleept in kwesties die u liever zou vermijden. Ga er niet tegenin, maar laat het rustig over u heen komen.

 

KREEFT
Liefde: Iemand dichtbij herkent uw gevoelens en steunt u op een onverwachte manier. Hoe meer u praat, hoe meer beseft u dat wat u wilt, niet strookt met de realiteit. Geld: U bent overgevoelig, dus oordeel niet te snel over een ander met een afwijkende mening. Verschillen kunnen juist een creatieve benadering bevorderen. Gezondheid: De stand van de maan heeft invloed op uw slaappatroon. Bij een wassende maan voelt u zich top, neemt die af, zorg dan voor meer rust.

 

LEEUW
Liefde: U verkent uw innerlijke wereld. Uw geliefde kan daarbij vreemd opkijken, maar u hoeft niet te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Blijf daarom dicht bij uzelf. Geld: U gaat er financieel behoorlijk op vooruit, maar wees niet impulsief met uw  uitgaven. Vertrouw op uw gelukkige gesternte en laat het maar gebeuren. Gezondheid: U bent een harde werker, maar dat kan effect hebben op uw conditie. Luister naar de signalen van uw lichaam en negeer ze niet.

 

MAAGD
Liefde: De kosmos wil u wat vertellen, maar u begrijpt de boodschap niet meteen. Geduld is de beste strategie. Dan daalt het stof neer en ziet u opeens wat u in de liefde te doen staat. Geld: U voelt zich lekker wanneer u alle informatie op een rijtje hebt, maar al die gegevens zijn verwarrend. Dan is het lastig om te bepalen wat de volgende stap zal zijn. Gezondheid: Mars in uw teken geeft u kracht, energie en elegantie, waardoor u zich sterk en verheven voelt.

 

SCHORPIOEN
Liefde: U kunt anderen betoveren en dwingen de dingen te zien zoals u ze ziet. Daarom is het goed uw charme aan te wenden voor een doel dat voor beiden romantiek stimuleert. Geld: Iemand beïnvloeden voor uw persoonlijke agenda kan op een nare manier bij u terugkeren. Een begripvolle houding levert meer op dan u voor mogelijk houdt. Gezondheid: Uw behoefte aan zoet is moeilijk in te tomen, maar met bewustwording en zelfbeheersing biedt u daar weerstand aan.

 

BOOGSCHUTTER
Liefde: U kunt nogal arrogant overkomen in de nabijheid van belangrijke mensen. U voelt zich dan superieur, maar u bereikt meer met een verlegen glimlach als verleidelijke flirt. Geld: Deel uw kennis en houd niets achter. In gelijkwaardigheid kunt u samen genieten van de opbrengst die dat met zich meebrengt. Wees royaal en u krijgt wat u zelf wilt. Gezondheid: Uw gezondheid is gebaat met borst- en buikmassages en met aandacht voor uw hart, dus laat geen stress toe.

 

STEENBOK
Liefde: Er heerst rust in de liefde en dat betekent dat u uw doelen op dit gebied voorlopig heeft bereikt. Die vredige toestand kan nog wel even aanhouden. Geld: Uw zelfvertrouwen kan intimiderend zijn. U weet wat u wilt. Dat is prima zolang uw ambitie uw sociale contacten niet heel erg in de weg staat. Gezondheid: Die dadendrang kan nog wel even wachten. Harmonie thuis is een voorwaarde voor intimiteit en gezelligheid, waar u geestelijk en lichamelijk van opknapt.

 

WATERMAN
Liefde: U twijfelt aan de oprechtheid van iemand, omdat u een addertje onder het gras vermoedt, maar er is niets op tegen om te genieten van de aandacht die u krijgt. Die hebt u verdiend. Geld: Het is prettig dat u wordt gewaardeerd voor wat u hebt gepresteerd, vooral als dat komt van mensen die u zelf hoog acht. Klop uzelf niet te lang op de borst.  Gezondheid: Wissel een wat strenger dieet af met uzelf regelmatig verwennen. Dat zorgt voor een stabiel lijfelijk evenwicht.

 

VISSEN
Liefde: Het enige probleem in de liefde is uw eigengereidheid. U wilt uw zin doordrijven en uw opvattingen zijn nogal verschillend. Alleen zoeken naar overeenkomsten kan helpen. Geld: Wees niet terughoudend, maar deel uw dromen en uw aspiraties. De reacties maken u blij en dan kunt u opgewekt op reis gaan en u voorbereiden op wat gaat komen. Gezondheid: Nieren en heupen kunnen wel een oppepper gebruiken. Informeer hoe u de werking daarvan effectief kunt bevorderen.