×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 13 t/m 19 september

13.09.2017 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


MAAGD
Liefde: Het botert niet in de liefde. U bent niet bereid om te buigen. Als u begrip kunt opbrengen voor het wederzijdse onbegrip, komt u al een heel eind. Ga de confrontatie respectvol aan. Geld: U gaat een welvarende periode tegemoet. U straalt dat succes uit en dat trekt als vanzelf mogelijkheden aan. Geniet ervan. Gezondheid: Maak concrete plannen voor uw welzijn en verspil geen energie aan onzinnige zaken, ook al lijken ze nog zo leuk. Maak onderscheid tussen flauwekul en verstandige activiteiten, waar u later geen spijt van krijgt, maar wel van profiteert.

RAM
Liefde: Egoïstische bedoelingen kunnen onnodige problemen veroorzaken. Die kunnen worden vermeden als u uw geliefde erbij betrekt. Spreek de waarheid, en laat die geheime agenda dicht. Geld: Uw mentale dapperheid vraagt om behoedzaamheid. U hebt het talent om anderen te beïnvloeden, maar misbruik dat niet. Anders loopt het niet goed af. Gezondheid: Uw conditie blijft goed als u kleinigheden niet opblaast tot extreme proporties. Overdrijf het niet, dan valt het mee.

STIER
Liefde: U bent bereid een moeilijk gesprek over oude relatieproblemen te beginnen. Dat broeit al een tijd en u beseft dat het belangrijk is om de situatie te bespreken. Geld: Zorgeloosheid is de beste manier om de deur naar geld op een kier te zetten. Het sluipt naar binnen terwijl u iets leuks doet. Gezondheid: Uw toestand is de laatste tijd aanmerkelijk verbeterd, omdat u de zonzijde kiest en beseft dat plezier in het leven bevorderlijk is voor uw gezondheid.

TWEELINGEN
Liefde: In plaats van de weg van de minste weerstand te nemen, is het beter de blik naar binnen te richten. Uw grenzen bepalen vraagt moed, maar bevordert een duurzame relatie. Geld: Uw concentratie wordt beter, maar bewaak bij vrienden of partners uw grenzen om in het juiste spoor te blijven. Anders benadeelt u uzelf. Stel zelf ook eisen. Gezondheid: Lekkere trek? Walnoten helpen een hongergevoel te stillen en zo gecontroleerde keuzes te maken over voeding.

KREEFT
Liefde: U wilt laten zien wat u te bieden hebt binnen uw scala van romantische mogelijkheden. Geen terloopse flirt, maar iets blijvends. Uw kritisch vermogen helpt daarbij. Geld: U kunt uw kansen vergroten. Neem eerst gas terug tot het moment waarop u zich veilig voelt. Als u klaar bent om een risico te nemen, ga er dan voor. Gezondheid: Wekelijks tweeënhalf uur matig intensieve activiteit is voldoende om aan de beweegrichtlijnen te voldoen en vermindert ziekterisico.

LEEUW
Liefde: Dit is bij uitstek de periode waarin u uw plezierpiek bereikt. Er zijn nog onverwerkte gevoelens die u dwars kunnen zitten, maar u verdrijft die door de bloemetjes buiten te zetten. Geld: Uitgaan kost geld en in een feeststemming kan dit flink uit de hand lopen, dus enige zelfbeheersing is goed voor uw portemonnee. Gezondheid: Uw neiging tot onmatigheid zult u later moeten bekopen als u de cijfers op de weegschaal bekijkt. Houd daar nu al goed rekening mee.

WEEGSCHAAL
Liefde: Uw gevoel van veiligheid staat op de tocht omdat u niet weet welke weg u moet volgen. U twijfelt aan iets waar u aan bent begonnen en weet niet wat de volgende stap zal zijn. Geld: Passie overvleugelt een helder inzicht. U hoeft uw beslissingen niet te rechtvaardigen. Vertrouw op uw voorgevoel. Die wijst u de richting naar de pot met goud. Gezondheid: Een blik in de spiegel leert u wel wat uw fysieke conditie is. Die zou stralend en in vorm moeten zijn.

SCHORPIOEN
Liefde: Besteed alleen aandacht aan wat voor u in de liefde telt. De rest kan wachten. Uw behoefte aan intimiteit wordt vervuld. Als u er vriendelijk om vraagt, dan zult u het ontvangen. Geld: Uw interesse in allerlei vormen van communicatie wekt verwarring. U wilt te veel en bereikt uiteindelijk weinig. Streep weg wat niet van belang is. Gezondheid: Als u het anderen te veel naar de zin wilt maken, pleegt u roofbouw op uw gezondheid, dus zet uzelf op nummer 1.

BOOGSCHUTTER
Liefde: U bruist en laat optimistische ballonnen op. Dat geeft een gevoel alsof u op wolken wandelt. Toch bent u zich bewust van onderliggende, gecompliceerde gevoelens. Geld: Een klein risico hoeft u niet te weerhouden die ene kans te grijpen. Neem wel een parachute mee voor het geval u genoodzaakt bent tot een zachte landing. Gezondheid: Stress op het werk of thuis is geen goede raadgever. Luister naar uw gevoel en doe meer leuke en gezellige dingen.

STEENBOK
Liefde: U weet niet precies wat er aan de hand is en dat veroorzaakt ongerustheid. Uw liefdesleven wordt complexer en u bent op zoek naar de nooduitgang. Blijf er kalm bij. Geld: Om klaarheid te krijgen is het goed om bij de juiste mensen advies te vragen. Zij kunnen helpen bij de oplossing en ervoor zorgen dat rimpels worden gladgestreken. Gezondheid: Zelfrespect en zelfvertrouwen beïnvloeden uw lichamelijke conditie positief dus alle reden om daar aan te werken.

WATERMAN
Liefde: Verschil van mening met uw partner is geen reden om meteen de kop in het zand te steken. Overbrug de verschillen. Geld: Er staat u een intense periode te wachten. Zorg voor een exacte planning van uw activiteiten en bepaal wat nog even kan wachten. Ongeduld is uit den boze. Gezondheid: Dit is een prima week om in alle rust uw gevoelens eens op een rijtje te zetten. Er komen kosmische boodschappen op u af en het valt niet mee om daar wijs uit te worden.

VISSEN
Liefde: Het is verleidelijk u verliezen in een fantasiewereld, maar gelukkig bent u in staat om snel te ontnuchteren. Gebruik krachtige dromen om te bepalen welke stappen u moet zetten. Geld: In plaats van te vertrouwen op uw verbeelding kunt u een innerlijk landschap ontwerpen dat bij uw doelstelling past. Kleurige visualisaties zijn u daarbij van dienst. Gezondheid: Dwing uzelf niet om door te gaan als u moe bent. Dat voorkomt chagrijn en is beter voor uw relatie.

Reacties