Horoscoop 30 augustus t/m 5 september

Wat hebben de sterren deze week voor je in petto?

MAAGD
Liefde: Wees blij met wat u hebt. Als het in de liefde nog niet wil lukken, is dat geen reden om te gaan simmen. U laat zich liever niet in de kaart kijken, maar het kan opluchten uw hart uit te storten. Geld: Uw financiële toekomst op de korte termijn ziet er rooskleurig uit. U krijgt wat u verdient en dat wordt de komende tijd alleen maar beter. Gezondheid: U hoeft niet alles mee te maken, te zien, te doen en te weten. Als u de juiste balans vindt tussen lachen en huilen, bent u op de goede weg. Ga huilen niet uit de weg. Dat hoort ook gewoon bij het leven.

RAM
Liefde: Heftige gevoelens voor een nieuwe liefde of voor iemand uit het verleden kunnen u overvallen. U kunt in het reine komen met uw gevoelens door erover te praten met iemand die u voor 100% vertrouwt. Geld: Wie een nieuwe baan zoekt heeft nu veelbelovende kansen. Het geeft u een weldadig gevoel om meer geld te verdienen, maar vermijd risico’s. Gezondheid: Uw drang om kleinigheden op te blazen tot enorme proporties is slecht voor uw emotionele evenwicht.

STIER
Liefde: Neem rustig afstand van de situatie en leg de liefdeskaarten op tafel. Kijk er naar en trek uw conclusies. Het geeft geen zin u te laten meesleuren in een draaikolk van emoties. Geld: Verwarring over geld? Zoek houvast en neem de tijd om de toestand te bekijken. Dat is beter dan als een dolle doordouwen, want dan maakt u fouten. Gezondheid: Schenk aandacht aan uw dunne darm door te letten op uw voedselinname. Zet vooral onoplosbare vezels op het menu.

TWEELINGEN
Liefde: Intuïtie is wat anders dan verliefdheid. Verliefde gevoelens kunnen weer overgaan, maar het gevoel of iets wel of niet oké is, kan u voor domme dingen behoeden. Luister daar dus naar. Geld: Dit is de periode waarin u de basis kunt leggen voor toekomstig succes. Doet u dat nu, dan kunt u aan het eind van het jaar de resultaten verwachten. Gezondheid: Vermoeidheid heeft te maken met de weersomslag en dan is het goed om een uurtje eerder de slaapkamer op te zoeken.

KREEFT
Liefde: Soms moet u even stoppen met dromen om de werkelijkheid onder ogen te zien. Daarvoor weglopen heeft geen zin, want dan blijft het u achtervolgen. Doe er iets aan. Geld: Als er iets is wat u dwarszit op geldgebied, verzin dan meteen een oplossing en zet door. Niet uitstellen, want dan groeit het maar door. Gezondheid: Het wordt tijd na te gaan wat u werkelijk wilt met uw conditie. Stel een doel. Sporten en frisse lucht helpen ook uw hoofd leeg te maken.

LEEUW
Liefde: U hebt er een handje van om de leiding te nemen en dingen naar uw hand te zetten, maar doe ook eens een stap terug. Ga aan de zijlijn staan en kijk naar wat dan gebeurt. Geld: Maakt u een troep van uw financiën, dan groeit dat uit tot een kluwen waar u geen touw meer aan kunt vastkopen. Orde op zaken stellen is belangrijk. Gezondheid: U denkt dat u de hele wereld aan kunt, maar dat kan leiden tot extreme inspanning. Overdrijf niet en ga niet tot het gaatje.

WEEGSCHAAL
Liefde: Bij een aanvaring kunt u beter eerst de oorzaak opsporen, dan meteen in het  wilde weg om u heen te gaan meppen. Daar schiet u niets mee op. Bewaar de kalmte. Geld: Als het nodig is om veranderingen aan te brengen in uw financiële beleid, dan moet dat zo snel mogelijk  gebeuren, want later wordt dat een stuk lastiger. Gezondheid: Loslaten wat niet bij u hoort geeft weldadige gemoedsrust, maar kom er eerst maar eens achter wat u precies dient op te ruimen.

SCHORPIOEN
Liefde: Dat eigenwijze van u en die stemmingen kunnen wat spanning opleveren, dus beheers u en leef uw humeur niet uit op wie het dichtst in de buurt is. Geld: U komt niets tekort, ook al bent u wat ontevreden. Mocht het u aan iets ontbreken, dan komt het  binnenkort naar u toe. Gezondheid: U mag uzelf best verwennen, maar alleen als u ervan overtuigd bent dat u die beloning hebt verdiend. Uit de band springen kunt u als de beste, maar of dat verstandig is…?

BOOGSCHUTTER
Liefde: Het geluk lacht u toe, maar voor u het weet kan er weer een tijd aanbreken waarin het u minder gaat. Neem het zoals het komt en dans door het leven. Geld: Alles wat u aanraakt, verandert in goud, want het gaat u gemakkelijk af. Daar dreigt gevaar. U kunt doorslaan en dan keert het zich tegen u. Gezondheid: Chocolaatje hier, hamburgertje daar en waarom zou u maar één cocktail nemen als u er nog een tweede krijgt aangeboden? Trek een grens bij die verleidingen.

STEENBOK
Liefde: Liefde op het tweede gezicht kan een opmerkelijke ervaring zijn. Is het iemand die u van vroeger kent en opeens opduikt? Geld: U hebt uw best gedaan en daar mag u best trots op zijn. U bent ambitieus, maar door gas terug te nemen en de teugels te laten vieren vermindert de druk. Gezondheid: Neem de tijd voor leuke dingen. Doe iets waarnaar u verlangt. U hebt het verdiend en daarna kunt u er weer tegenaan. Ga er even tussenuit. Van zo’n uitje knapt u op.

WATERMAN
Liefde: Verschil van mening is geen reden voor onenigheid, u zou het immers niet lang uithouden met iemand die u voortdurend stroop om de mond smeert. Geld: De situatie is gespannen, maar dat bent u wel gewend. Vertrouwen dat het goed komt is de basis voor een fortuinlijke afloop. Lui achteroverleunen is dat niet. Gezondheid: Gezond verstand regeert uw lichaam en daarmee legt u nadelige verlokkingen aan banden. Er blijft genoeg over om van te kunnen genieten.

VISSEN
Liefde: U moet afrekenen met een teleurstelling in uw liefdesleven. Laat u niet op sleeptouw nemen door een illusie. Eerlijkheid tegenover uzelf en die ander schept begrip. Geld: Kansen om geld te verdienen komen uit de vriendenkring. Geef daar zelf ook geld aan uit, want dat is een goede investering. Gezondheid: Maak een einde aan getouwtrek tussen wat u zelf wilt en wat anderen van u willen. Vlucht niet, maar doe er wat aan. Bepaal waar u wel en geen zin in hebt.